Test2 emaa-20 ve bayt nasıl kasılır?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ç.E.R.K.E.Z tarafından 1 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. başlıktada belirttiğim gibi x1 haritasına bir kapı gelmiş girdim baktım boost etme özelliği güzel ama hiç emaa20 mermisi çıkmıyor ve bayt düşmüyor. şimdi etkinlik gelirse emaa20 mermisi çok lazım olacak x2 x3 x4 haritalarında cyborg koymuşlar bunlardan düşüyor sanırsam ama bir kaç malzeme düşme olasılığı koymuşlar ya 2tane pld8 roket düşüyo ya 40adet ema20 düşüyo bi de kapı için anahtar bu cyborglardan düşüyor sanırsam ama daha bir sürü kestim düşmedi ve her haritaya 1 tane mi koymuşlar sanki ne bana öyle geldi bir sürü oyuncu var nasıl olacak velhasıl kelam emaa20 mermisi nasıl kasacağım acaba ?

2. Freudel

Freudel User

kapının zorluk derecesini yazar mısın

3. eğer full aa1 ve aap1 isen ve emaa20 bol varsa kolay yoksa biraz zorluk olabilir. tabi daha 100 wave ye kadar yaptım sonrasını bilmiyorum

önceki etkinlikten 2-8 bakmayı düşünmedim şimdi farkettim 2-8 dede varmış cyborg hatta trouble cybotg var vuruyosun vuruyoussn heryer cyborg oluyor bir sürü cuyborg ama sadece trouble cyborg dan 400 emaa20 düşüyor o da şans işi diğer cyborglardan 40 emaa20 düşüyor şansa bağlı olarak yine de emaa20 kasmak zor olduğunu düşünüyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Nisan 2020
  4. test serveri açık mı

5. ateistkeci

ateistkeci User

Açık hocam ama full doluysa gözükmüyordur

hannibal-[NO] bunu beğendi.
  6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı gerekli şekilde düzenledim, ayrıca alt alta mesaj atmak forum kuralları gereği yasaktır. Dikkat etmenizi rica ediyorum.

Sunucu Test sunucusu olduğu için geri bildirimlerden yola çıkarak arttırılıp veya azaltılacaktır. Geri bildirim yapmak için buradan gidebilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  7. kusura bakmayın aklıma geldikce yazdım konu kilitlenebilir.

8. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.