test5 hata

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -42GONYA42- tarafından 22 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a dün gece test5 serverine girmek istedim girmeden sayfadan attı beni bende tekrar global5 serverine dönmek istedim hayla giremiyorum bağlantıda şu yazıyor( test5.darkorbit.com/index.es?action=externalHome&loginError=calmDown ) sporta yazdım hemen ama hayla dönüş yapmadılar bugünde terör kapısı son günüymüş ve ayrıca belirteyim bir dahamı test mest neyse artık hiç bulaşmayacağım tabi hesabıma girebilirsem :) hesabım test5 ile global5 arasında sıkıştı heralde geri döncekmi dönmecekmi meçul :) neyse bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk daha önce böyle bir şey yaşayan varsa ne yapmam gerektiğini göstermenizi rica ederim cümleten selamet ile kalın

2. Sunucu kapandığında otomatik kendi sunucunuda dönecekseniz. ID numaranız varsa yada yoka profil linkinizi supporta mesaj atın onlar düzeltebilir

3. sporta gönderdim bilgileri ama hayla cevap gelmedi sıkıntıda buda var cevap vermeleri uzuyor

4. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Supporttan bir cevap bekleyiniz onlar sorununuza mutlaka bir çözüm bulacaklardır.

İyi forumlar...

5. bekliyorum ama 18 saat oldu bugünde terör kapısı son günü daha ne kadar beklemeliyim bilmiyorum

6. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

48 saat içinde size geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar...

7. hiç sorma bende test6 da takılı kaldım dün gece ticket attım sinirden pc kırcam elim ağagım titriyor sinirden

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.