Teşvik Videosu Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve assda tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. assda

assda User

Merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, yaklaşık 5-6 aydır teşvik videosu izleyemiyorum son bir haftadır izliyordum aynı tarayıcıdan girdiğim halde ne hikmetse teşvik videosuna tıkladığım zaman karşıma saçma sapan uridium karşılıklı anketler çıkıyor anketleri doldurduğum zamanda ne bahsi geçen uridium nede sevkiyatımda 45 dakika azalma oluyor ayrıyeten buda çok can sıkıcı bir durum teşvik videosuna tıkladığım bazı zamanlar izlenecek video yok diyor ve video izlemediğim halde video izleme hakkımdan düşüyor birde video izleme yerinin üstünde teşvik videosu bilmem ne devre dışı bırak filan yazıyor ben bununla ilgili bir işlem yapmadım.. yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenlenen: 11 Temmuz 2015
  2. Merhaba ,

Bir süredir bahsettiğiniz video izleme opsiyonları kullanılamıyor. Bir kaç defa merkeze bildirdik fakat henüz bir gelişme olmadı. Sorun tam olarak nerede bunu bilemiyoruz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.