TGC

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ©Λ§U§ tarafından 13 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

TGC adlı bir grup gerçekten var mıdır?
    Ayrıca duyduğuma göre 3.5 liraya 90.000 uridium gibi SÜPER ÖTESİ teklifler geliyormuş, etkinliklerden haberleri oluyormuş. Bu gerçek midir? Böyle kazançları var mıdır?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

TGC ( Top Gamers Club ) mevcuttur.

Bu Kulübe Oyuncular , BigPoint tarafından , bazı kritikler incelenerek alınır.

Oyunda başarıya sahip olan , düzenli aktif süresi olan , alışveriş yapan vs.

TCG Üyelerinin ayrıca kendilerine özel , Support ' ları vardır.

Aşağıdan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

S.S.S. Top Gamers’ Club (TGC)

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 13 Mart 2015
  3. Bildiğim kadarıyla epey bir para yatırman lazım oyuna kardeş. Öyle 3 kuruşa 5 köfte olmaz maalesef. :)

©Λ§U§ bunu beğendi.
  4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Düzeltme yapalım , TGC ' ye oyuncular yatırdıkları para ile seçilmiyor.

Top Gamers Club ; En iyi Oyuncular Kulübüne oyuncular Bigpoint tarafından , seçilir

Bunlar , Jackpot ' da başarı göstermiş , Hesapları üzerinde hiç inceleme yapılmamış ( Ban yememiş yada ceza almamış ) , Düzenli Aktif oynama süresi olan ve Düzenli Premium alan v.s. gibi Kriterlere bağlı olarak seçilir.

Bu Kulübe girmek için oyuna servet yatırmanız gerekmiyor.

Kaldı ki bu Kulübe alınanlar kalıcı kalmıyor , Aktiflik süresi , Oyun için başarıları düşerse yada hesabı üzerinde işlem yapılırsa , Kulüpten çıkarılıyor.

Bu saydıklarım verdiğim konuda da , Bilgide de mevcut.

Eğer başka sorunuz yok ise konuyu kilitleyelim ?

Keyifli Forumlar

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aslında durust aktif oyunculardan biri olarak bana neden teklif gelmedi sasiriyorum:)hic cezam yok mesela :)paket vip vs aliyoruz yada ne bileyim uri cekiyoruz da her hafta degil her hafta mi cekenlere bu yani sadece uri icinmidir.kriterleri neye gore acaba esasen.
    tam beni anlattiniz :) uri degilse sorun o zaman bekleyim bakalim ne zaman klube cagirilcam:)

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  6. CM hic ban almamış veya ceza yemediğimizi nerden öğrenebiliriz acaba? Cunku bir kere benim hesabımı kapatmışlardı illegal bir program kullanıyorsunuz diye daha sonradan mail yoluyla supportta başvurdum. ve bana özürdileriz arkadaşımız hesapları karıştırdı diyerek tekrardan hesabımı açılmıştı. bunları supportta bildirerekmi öğrenebiliriz

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu kulübe girmeniz için size davet atılmıyor. Size Kulübe alındığınıza dair mail gönderiliyor.

Kesin şartları bilmiyorum ancak , En iyi örnekle ;

Sunucuda İlk 5 İçerisinde olmak

Jackpot Arena kazanmış olmak

Mesaj ( Chat ) kısmında uzun süreli ban almamış olmak

Hesabın hiç kapatılma ile karşılaşmamış olması yada Şüphe ile de Olsa İncelemeden geçmemiş olması

Düzenli VİP Üyelik almak

v.s. sayılabilir.

Bunlara sahip olduğunuz halde alınmıyorsanız , orasını ben bilemem , Sizin sunucudan bir başka kişi alınmış olabilir

Keyifli Forumlar

Merhaba ;

Hesaplar üzerinde inceleme yapmak gibi yetkimiz bulunmuyor.

Bu tür soruların cevaplarını size sadece , Support verebilir.

Keyifli Forumlar

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tesekkurler bilgilendirmenize ....gulumseyerek demistim zaten davet bekliyorum diye :) bu iste siralama etken ise hele isimiz cok zor siralama kuvvettli bizde.bize sira gelene kadar emekli olurum sanirim:)hepsi uyuyorda jackpotla ,sunucu siralamasi bozuyor ...bosuna davet beklemeyim hic en iyisi:)tesekkurler

9. En büyük kriter yüklü miktarda Uridium çekmek, chat banı almamak vs. bunlar arka planda. ;):)

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Benim toplamda , 50 - 60 Milyon Uridium çekmiş arkadaşlarım var.

Onlar neden alınmıyor , Madem bu kriterler bu kadar önemli değil ?

Keyifli Forumlar

11. Bu yaptığınız hareketi bir forum üyesi yapsa şu an uyarı verilirdi. Bunun farkında mısınız peki ?
    Dediğimin de gayet arkasında duruyorum. TGC için en önemli kriter oyuna para yatırmak. Çevremde bununla alakalı bolca örnek gördüm çünkü. :)

12. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ne türden bir uyarı verilirdi ? Doğruyu söylene nasıl uyarı veriliyor anlamadım ?

Ben bunu kafamdan uydurmuyorum , Tanıdığım insanlar var ve Ciddi Miktarda Uridium çekenler var.

İçlerinden sadece 1 - 2 tanesi TGC ' ye alındı.

Onlarda düzenli oynayan , kendi sunucularında ilk 5 de duran insanlar.

Sizin bahsettiğiniz gibi bir olay olsaydı , Diğerleri de bu , Kulübe alınırdı.

Lütfen insanlara yanlış bilgi vermeyin

Keyifli Forumlar

13. Dediğinizin doğruluğunu sorgulamıyorum, ben ne kadar haklıysam kendimce siz de o kadar haklısınızdır tabi ki.
    Benim TGC ye üye olarak tanıdığım bazı kişilerin gemilerinden bahsedeyim madem.
    Bahsettiğiniz gibi yüksek sıralardaki düzgün oynanan gemilerle beraber, chati sürekli bannlı olup -kimisi bot bannlamasından dolayı Ar-Ge'si dahi silinmiş- , aynı şekilde ilk 5 de değilde ilk 1.000de olan, buna Uzman Yüzbaşı vb. siyah çizgili rütbeler dahil bir sürü TGC üyesi tanıyorum.
    Hepsinin de ortak noktası ya sıralama için ya da farklı amaçlarla oyuna yüklü miktarda paralar yatırmaktı.
    Bu gözlemlerime dayanarak ben TGC nin en önemli kriterinin para yatırmak olduğunu yineliyorum. Bilgilerimde de herhangi bir yanlışlık yoktur. ''bence''
    Konuya daha fazla yazıp bunun bir soru-cevap'tan tartışma türüne dönmesini istemiyorum. Arkadaşın konusunu da amacından saptırmaya gerek yok.
    İyi görevler, sayın mod'um. :)

14. Tom_Cat

Tom_Cat User

son iki yorumda haklılık payı var.evet TGC diye birşey var.bu klübe üye olanlar kutu yönünden bir şanssızlık yaşamazlar.2-3 ayda gemilerini lf4,apis,zeus gibi ekipmanlarla donatırlar.etkinlik günleri mesajla bildirilir ve sürpriz hediyelerle ödüllendirilirler.

15. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

600 liraya yakın çektim, bir öğrenci için az bir rakam değil bu :)
    Modum konu kilitlenebilir :) Cevabı aldım ben :)

16. x3 te cekeydin keşke :D

©Λ§U§ bunu beğendi.
  17. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

x3te çektim zaten ama yanlış değerlendirdim uridiumu AR-GE'ye çok yatırdım:)

18. toplamda ne kadar uridium oldu acaba merak ediyorum :d argeye 35 36 argeden sonra yatırman mantıklı olurdu kutu alıp zeus gununde kutu acmalısın ve bence bugun geliştirme vardı indirim paketi alıp kalkanlarını ve irislerini roket atar gibi şeylerini geliştirebilirdin. yada zeta yapabilirdin havoclar icin ben bu gune kadar 35 zeta yaptım ve 6 havocum var :D sonra kappa yaparsın guzelce lf4 hercul vs. gelir :D bende ögrenciyim bende oyuna para yatırdım 500 600 bulmutur belki ama parca parca bizimki toptan veremem icim cız eder valla :D ama giden gidiyor arkadaşım

19. modum benm gemi tr3 ün en fazla kapatılan gemisi 10 defa feln kapatıldı ben şmdi tgc olamazmym :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.