Ticaret diroidi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeadMauz tarafından 12 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeadMauz

DeadMauz User

Merhaba

benim 50 tane ticaret diroidim kalmıştı ama görev listesini açtıkça ticaret diroidi görevi çıkıyordu. foruma yazdım elindekiler bitince alabilirsin dediler. şimdi bitti fakat hala alamıyorum görevi

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Belki de o görevi almak için seviyeniz yetmiyor olabilir ya da o görevi yapmak için daha öncesinde bazı görevleri yapmanız gerekmekte de olabilir.

İyi forumlar.

3. Kardesim o bir oyun hatasi galiba cunku bende de var. Hatta gorevin kendisi 6 seviye olunca acilip skylabdan prometium rafinerisini 1 yapmani istiyordu yanlis hatirlamiyorsam. Onu yapmana ragmen tekrar gostermesinin nedeni tekrar yapabilecegin anlamina gelmiyor. Bir bug bana kalirsa hem zaten de alinamiyor.

4. DeadMauz

DeadMauz User

her görev kulesine gittiğimde Skylab adlı görevi bitirdin yazıyor ve görev geliyor ekrana

5. Tamam iste ayni sorun. Bug kardesim o.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.