Ticaret Droidi HM7

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cerger1070 tarafından 2 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cerger1070

cerger1070 User

Selam, Ticaret Droidi HM7 var bende Premiumda var ama satinca hammadde eksiliyor bitane Premium olunca sinirsiz degilmi? tesekkürler :) Saygilar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Mart 2016
  2. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

Sınırsız olma gibi bir ihtimali yoktur :) Ticret Droidi bulunduğunuz herhangi bir yerde direk olarak Hangara gitmeden hammede alışverişi yapmanız içindir. 1 tane promerium var ise satınca gider 1 tane demek sınırsız demek değildir.

Keyifli forumlar.

3. cerger1070

cerger1070 User

benim obur oyunda bi kere aldim ve sinirsiz hic eksilmiyor hep 100 yazyiorr o nasill oluyor peki?

4. Satış yapılıyor mu? Belki satış fiyatı 100 kredidir onu görmüş olabilirsin. Sınırsız diye bir şey olmaz ekran görüntüsü varsa daha iyi anlarız.

5. cerger1070

cerger1070 User

vallah ben 1 senedir satiyorum ordan ve hic azalmiyor hep 100 yazio

6. Ekran görüntüsü yollarsan daha iyi anlayabiliriz.

7. Mαтαdor

Mαтαdor User

Eskiden oyun cdsi alan gemilerde var bu özellik. Turuncu gemi tasarımı, premium ve sınırsız hammedde satma gibi şeyler veriyordu hatırladığım kadarıyla. Ve bende de var :)

Son düzenlenen: 2 Mart 2016
  8. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

Demek istediğinizi şimdi biraz anladım bayağı karışık yazmışsınız :) Ticaret Droiti sınırsız olarak doğrumudur? Bir zamanlar uridium alışverişi yapanlara olması gerekli verilmekteydi ayrıca oyuna yeni başlayanlar görevlerdende elde edebilmekte ama sınırlı sayıda :) Sanırım aradığın cevap bu olması gerekli

Keyifli forumlar.

9. cerger1070

cerger1070 User

hayir benim obur carda ben 1 yildir heryerden satis yapiyorum ama hep 100 yazio hic sayisi azalmio ama bu carda satinca eskiliyor hep... neden acaba?

10. ZEHİR

ZEHİR User

Söylediğim gibi önceden sınırsız olarak bazı kişilerde mevcuttu. Ama nasıl verildiği konusunda bilgim yok ne yazıkki ( Uridium alışverişi diye hatırlamaktayım). Bu hesabınızdaki sınırsız olmayabilir bu yüzden eksilme yapabilir.

Konuya gereken cevaplar verildiğinden konu kilit.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Mart 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.