ticaret modulü bug

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -By_CesuR-, Sep 19, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

merhaba,
    1) herhangi bir duşman veya npc ye ateş etmezken pet koruma modunda size ateş edenlere ediyorya işte o an peti pasif moda alıp ticaret modulünü açtığınızda satış yapılamıyor. Herhangi bir korumalı bölgeye gidene kadar veya size olan saldırı bitene kadar bu şekilde kalıyor.

2) Petinizde ticaret modulü kullanrak hammadde satmaya gönderin ve bir porttan atlayın. 3 seviye ticaret modüllü pet 30 saniyede gelmesi gerekirken, bir dakikanın üzerinde beklememe rağmen gelmiyor. Oyundan çıkış giriş işlemi yaptığınızda veya bazen peti gönderdiğiniz haritaya geri döndüğünüzde sorun düzeliyor.

Bu mesaj teknik bildirim ve düzenlemeye yardım amacı ile gönderilmiştir saygılarımla

2. 1 - ) Hiç denemediğim için bilmiyorum

2 - ) Ticaret yaptıktan sonra Porttan bir çok kez atladım ve pet süresi bittiğinde geri döndü.

Ticaret Modülünü açıp , Satış ekranında satışları yaptıktan sonra , Pet ' in ekranı altında ki simgede döneceği süre yazıyor.

Hatta az evvel denedim , Ticaret Modülünden ham maddeleri satıp , 3 - 5 ' den 3 - 6 ' ya geçtim

Pet ' in süresi aynen azalmaya devam etti ve Pasif modda geri döndü

Aynı durum Galaksi kapılarında da geçerli , Satış yaptıktan sonra sonraki Dalga ' ya atlama yapıyorum , Başlayana kadar Pet geri geliyor

Bu sorun sadece sizde yaşanıyor olmasın , Sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı ?

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu bildirimleriniz için teşekkürler. Her biri denenip ve bahsettiğiniz sorunlar algılandığı takdirde teknik ekibe iletilecektir.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.