Öneri Ticaret Zamanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HyperForum02 tarafından 8 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ticaret Zamani Gelsin Mi

1. Evet

53,3%
  2. Gelistirebilir(oneriniz nedir?)

6,7%
  3. Hayir ( nedeni ? :(

46,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oncelikle selamun aleykum arkadaslar iyi forumlar keyifli oyunlar..

Bahsetmek istedigim konu su gemiler arasi ticaret , hemen diyeceksiniz suistimal ederler diye ama seviye siniri 14 olacak .
    Konuyu biraz daha açayım.

Mesela bir arkadasimiz 35 LF-4 :D yaklasik 50 adet lf3 birikmistir. Bu lf3 leri ister baska gemiye ucretsiz ister gelistirip daha fazla uridiuma satabilir. Cok yonlu bir konu oldugu icin sonsuza kadar elestiri ve gelistirme yorumu alabilir.

İyi Oyunlar....

2. aleykum selam ...
    Ben katılmıyorum kardeş neden, Çünkü millet etraftakilere lazer toplarını dağıtmak yerine yedek bir hesap açııp gemilerini fullerler böylelikle hiçbir anlamı kalmaz herkes kendine yapar...
    teşekkürler...

3. (Patiq)

(Patiq) User

bence gelmelı 500 kutuda 1 lf4 cıksa kı oda cıkmıyor bana ee en az 25 lf4 olsunkı ıs yapılsın hesaben du bakıyım 12500 yesıl kutu hım oda guzel heralde bı arabayı satmak gerek cıkarmak ıcın 12m urı edıyor cunkı dıyceksınız ne alaka bende bu sans la anahtar cıkarsa hep ortalama bole oluyo kı bu durumu benden daha kotu yasıyanlarda var gelmelı bence adamlar charlarını dızer dıyosunuz adamın as charı kralsa zaten yedek charı kral olsa nolcak olmasa nolcak bos işl o traret gelmeli

4. WolfWar

WolfWar User

Bence güzel fikir. Ama bunun yerine oyuncular arası ticaret gelse daha iyi olur.

5. Ticaret derken zaten oyuncular arasi oldugunu.belirttim.

Kardesim sifirdan bir char acip onu 14 sw yapmak kolay degil konuyu telefondan actim pcye gecince duzenliyecegim tekrar okumani oneririm.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Temmuz 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.