TİCARET

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●HдИGдЯд●2●Çд¥● tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın adminler ben ticareten spectrum ve venoma
    19.05. 00:01 Teklif verildi - 2,005,565,555 C.
    19.05. 00:01 Teklif verildi - 1,450,010,000 C.
    bu şekilde bastım kredim gitti ne venom ve spectrum tasarımı nede credim geri geldi sizin bu sorunla ilgilenmenizi rica ediyorum.

ID:86476590

2. 1. si 00:01 de vermişsin teklifi :) yani bir sonraki artırmaya

2. si supporta yazman lazım kardeşim :)

3. Merhaba ,

Cevap veren üyemize teşekkürler.

1- Süreden dolayı aktif olan ihaleye yetişmemiş ve bir sonraki ihaleye geçmiştir. Kontrol edebilirsiniz.

2- Eğer 00:01 deki teklifiniz doğru ihaleye işlediyse bile oluşan bir sorun varsa bunun için support'a mesaj yollamanız gerekiyor.

Hesabınızı inceleyip hata varsa düzeltebilmeleri için böyle olması gerekiyor. Ama sizin krediyi verdiğiniz süre 00:01 yani sisteme işleyene kadar süre geçmiştir.

İyi forumlar.

4. diğer ticarettede gözükmüyor ama

5. supporta bi yazıver sen onu ya oyunda etkinlik üstüne etkinlik. haliyle böyle şeyler yaşanabiliyor

6. Merhaba ,

O zaman oynadığınız server , ID , ihale bilgileri ve saat gibi bilgileri yazarak durumu support'a bildiriniz. Gerekli incelemelerden sonra en geç 48 saat içinde cevap gelecektir.

İyi forumlar.

7. Drowhake

Drowhake User

Biride demiyorki o kadar parayı nasıl kastın be insan :D

8. Uzumunu ye bagini sorma :D

9. KARANLIK

KARANLIK User

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir.Tekrarlıyorum lütfen id numaranız ile supporta yazın gerekli incelemeyi yaparlar.İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.