ticaret

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {-€FSANE_AT€Ş-} tarafından 12 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. supporta yazdım lf4 gelmeyecek dedi diğerleri gelebilir dedi havoc ve hercules dahilmi

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Size diğer konunuzda gerekli cevabı verdim. Neler geleceği konusunda bilgimiz yok. Daha plan aşamasında bir durum. Kesinleştiği zaman sizlerle paylaşılacak zaten. Biraz sabrediniz lütfen.

İyi forumlar...

3. Fenomen Modum Benım Gemımı Bırısı Gırdı Benın Gemım dıye kapattırdı Suan hesabım 4 Gune kadar Kapalı Supportada Msj attım bılgılerımı Gonderdın Hesabınız ıncelemede dıyor aynı Boyle Nıck sıfre Gırıyorum Tekrar ana sayfaya atıyor Bottan Kapatılan Gemılerın Gıbı Bu gecıcımı Yoksa hep Oylemı Hesabınız Incelenıyor dedı Dahda Cevap Gelmedıde supportan

4. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Supporttan gelecek olan cevabı bekleyiniz lütfen. Konu hakkında gerekli bilgiyi size adminlerimiz verirler.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.