ticarette kaybedilen credi verilmesin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tiky tarafından 28 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

eski ticaret sistemi gelsinmi

1. evet

21,4%
  2. hayir

78,6%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ticaretin şuan bir zevki kalmadı ki eskiden bastığın parayı sadece sen biliyordun adam ne kadar basmış bilmiyorsun, o son saniye para gidince yıkılıyordum resmen :D ne kadar zevkliydi bi ara 10 m krediye ırıs aldığımı biliyorum şimdi venoma falan 1 milyar basıyorum o para gitcekmi heyecanı yok :(
    ne güzel günlerdi be :( :(

2. Bencede gelsin ama sadece saatlik alışveriş için gelsin bazen bizi sevmeyen kişler sırf credimiz gitsin diye basarlar buda çok zorumuza gider

3. Selamın aleyküm arkadaşlar mazoşist miyiz?

4. anakin5555

anakin5555 User

As ve -1

5. oben

oben User

iyilik gariptir derlerdide inanmazdım..hakikaten garipmiş..8 irisi alana kadar 4 milyar kredim gitmişti son iriside 600 m ye almıştım..şimdi hiçbir eksiğim yok en azından ticaretle ilgili ama yinede eski sistem gelmesin böyle iyi ..biz yandık başkaları yanmasın..çok üzücü bir anket yazık..

anakin5555 bunu beğendi.
  6. anakin5555

anakin5555 User

aynen kardeşim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.