ticaretten citedelmi, venommu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^gam€^ow€r^^ tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ticaretten alıcam ama cıtedelle venom arasında kaldım.
    şu an aegis ve goli var spectrum diminisher var genelde aegisle takılıyorum, cubide kasılıyom pala topluyom, sadece lf4 eksiğim var herşey tamam krediyle ikisinden birini almak istıyorum değişiklik olsun istiyorum venom alırsam goliyi kullanmak zevklı olurmu acaba yoksa cıtadelle neler yapabılırım?

2. Ancasin

Ancasin User

Oyun tarzına bağlı biraz, saldırı seviyosan çok baskına gidiyosan venom, daha çok yaratık kesiyorum savunma yapıyorum diyosan citadel. Ben venomu öneririm.

3. Citadel in vip li 9 bin ambarı oluyor 9000 seprom ve promerium çeklebiliyor tek seferde Buda çok iş görüyor

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Citadel alırsanız ekstradan hangar bınası almanız gerekecek ama artık oyunda citadel pk kulanılmıyor sadece seprom sarı taş çekme gıbı özellıklerde kulanılıyor venom alırsanız kasılmak için çok idaal örnek kesemıceğiniz yaratığa özellığı atasanız 1 dakıka süresı var ve 2 komfıgasyonunuzu fuler tekrardan yaratık can dolduramadan kesebılırsınız genede sizin tercihiniz kilitlenebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.