tıklama botu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Komser_Korkut tarafından 21 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 4-x lerde tıklama botu kullanımı oldukca yaygınlaştı hemen hemen her haritada petini açmış ve sürekli aynı çizgide hiç sapmadan sabahtan akşama kadar sürekli kutu toplayan petler var bu konuda bilginiz varmı ? bigpoint bu konuda çözüm arıyormu ? bize haksızlık yapılıyor biz enayimiyiz gecenin 1 2 sinde kalkıp cubi boşta seri seri keselimde uri kasalım diyoruz girin bi oyuna adminlerim 4-x haritalarına bakın herhangi bi oyuncuyu tıklayın bakın aynı çizgide hiç sapmadan ilerliyor ismine bak banla tıkla takip et banla bu kadar basit yemin ediyorum ben admin olsam oyuna girer adamları takip ederim işinizi düzgün yapmıyorsunuz ben buna inanıyorum kaç haftadır buna şahit oluyorum yetti artık hakkımız yiyiliyor Türk adminler hakkında bigpointe bu 2 konudada mesajımı ileticem

Maqa67 bunu beğendi.
  2. Eğer tıklamalara ban gelse şuan oyunda oyuncu kalmaz bakıyorum 2Flaxlı adam bile pvp gelmiş kutu topluyor :D gece gündüz

3. Maqa67

Maqa67 User

Zaten Bişiy yaptıkları yok. Haksızlık hep devam etti.

4. 2016 yılında bir şeyler yapacaklarmış ama çok yavaşlar.

5. ne yapacaklar ki adamların yedekte şirket başı 2-3 gemileri var bu işe kökten cözüm bulmadılar ha kim kaybetti şirket yakında oyuncu da bulamayacak böyle giderse eskiden forumda oyun ceti de böylemiydi yeni başlayanların sorduğu sorudan gecilmiyordu şimdi forumu kullanan kalmadı cette de adamlar kutu da kendileri dedikoduda

6. *ATAY_06*

*ATAY_06* User

bizim adminlerde iş yok oyuna giripte kontrol yapmıyorlar bende bu konuda yazıcam supporta. girsinler haritalara takip etsinler adamları işiniz mi var sanki banlayın tp şp cezası verin bak bakalım bidaha yapıyorlarmı

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İllegal yollardan,oyunda haksız kazanç elde edenler sistem tarafından yakalanmaktadır.

Adminlerimizin duyurulardan sürekli duyurdukları gibi,yakalanan hesaplar ceza almaktadırlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.