Tıklama-OTO

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -MeXic0- tarafından 17 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -MeXic0-

-MeXic0- User

Selamlar arkadaşlar .. Yaklaşık 5.5 yıldır DO nun içerisindeyim ve 5.5 yıldır otomatık tıklama , uzaktan tıklama vb soruna hala bir çözüm getirilmedi ..Yahu Spearheadın mükemmel kamufilajı bile işlemez oldu artık adamlara ... gına geldi artık .

Supporta yazmak foto video atmakta işe yaramıyor adam gine devam ediyor aynı şekilde .

2. evet sonzamanlarda artış oldu fakat forumda sürekli şukadar banlama oldu paylaşımlarıda devam etmekte ben şahsen banlama olduğuna inanıyorum..diğer yandan şunuda belirteyim Spearheadın mükemmel kamufilaj yeteneği bazı durumlarda etkisini kaybetmekte örnek pvp portuna geldiniz mükemmel kamufle oldunuz ve pvp ye atladınız işte atladığınız anda mükemmel kamufleniz kalkar ve normal kamufle kalır.ozamanda küçük haritada fark edilirsiniz..aynı zamanda mükemmel kamufle aldınız bonus santığı açmak için tıkladınız yada bir oyuncuyu bundan tam emin değilim yinede mükemmel kamufleniz açılır.

3. Kanıt göstermeden ben banladıklarına inanmam. Belki para harcamayanları banlıyorlardır belkide yalandır.

Aylardır bot kullanan adam hitacda beni kesmişti şimdiye kadar ban alması gerekirdi.

GREED bunu beğendi.
  4. GREED

GREED User

O botçulardan ben de az atar yemedim cidden can sıkıyorlar :mad::mad:

5. Bu konuda bir açıklama yapmak isterim ;

------------------------------------------------------------------

Tıklama tepki süresi ekran büyüklüğü , makro kullanımı , mouse DPI'si , ve harita dikkati ile doğru orantılıdır. Mouse ne kadar hızlı olursa ve eliniz ne kadar rahat tıklamaya ulaşırsa ve elbette haritayı kontrol ederseniz ekrana rastgele tıklayarak düşmanı bulma olasılığınız %73.2'dir. Tabii bu DPI - Ekran - Harita dikkati üçleminin ne kadar mükemmel olduğuna bağlı olarak %7.8 artış da gösterebilir. (Bu oran Spearhead Kamuflaj yeteneğine karşı geçerli değildir.)

Ayrıca Spearhead kamuflajda iken eğer PvP 4-x haritalarında iseniz tesadüfen tıklanma oranınız %12.2 , bilinçli olarak aranıyorsanız %27.4'tür. Denk gelmiştir :)

Ve üstelik rakibinizin ekranı ne kadar büyükse size tıklama menzili o kadar artar. 1024X768 gibi küçük bir laptop ekranında oynarken rakibiniz 1920x1080 ekranda oynuyor olabilir. Veya daha yüksek çözünürlüğe sahip ekranlarda ... bu da tıklama menziline etkendir. Fakat uzaktan vuramamak için zaten menzil var :) Menzilinde olmadığınız sürece size 20 defa tıklasa da bir şey olmaz ^^

Tabii bu oto-tık + menzil dışı tık yok demek değil. Kullanan var mı ? Var. Banlanıyorlar mı ? Şüpheliyim. Ama her tıklayana da hax dememek lazım ;)

6. -MeXic0-

-MeXic0- User

Ya adam beni görüp tıklasa can feda .. Peki tıklama olasılıgı hepsini göz önüne alalım ema+kamuya geçip slotların arasına karıştıgımız zaman da tıklıyor adamlar . Spearhead özelliği haritada iken aktif ti ve pat diye tıkladı .. Sorun kapışmamakta değil kamufileyi bozup savaşıyorum ama önemli olan programsız bir şekilde gelmeleri . Bunlar yetmezmiş gibi rsb+x4 karışımınıda kullanıyorlar ema dayanmıyor adama .. peş peşe 2 ema atanı gördüm ya

7. bu istatistikleri hangi ortamda test ettiniz merakım kabardı doğrusu..eğer spearhead mükemmel kamufle oldu ise ve bu yeteneği bozacak bir durum söz konusu değil ise tutulma ihtimali diye birşey yoktur...%12.2.2 olmasın.

8. Olasılıklar , oyuncu davranışı , ekipman üstünlüğü/dezavantajı , sürpriz faktörler ile yaptığım tahmini hesaplar. Bu hesapların yüksek oranda tuttuğunu söyleyebilirim. Gerçek hayatta kullandıklarım da , oyun içinde de :)

PvP haritalarının bomboş olduğunu sen de biliyorsun. Eskisi gibi harran gürren kalabalık içinden tek tük adam seçmiyorsun. Bomboş bir haritada görünür bir Spearhead ile en fazla kaç saniyede karşılaşırsın ? 2 ? 3 ? Belki de 5. Görünmez bir Spearhead'i senin bilmediğin belirli bir koordinata yerleştirsek sen en fazla yaklaşık 20 dakika sonra onu bulabilirsin. Denemesi bedava :) Ama %12.2.2 konusunda da haklısın tabii ki.

Sana da SS + Vid alıp supporta atmak düşer bunu :) Bunu bir kaç bilinçli oyuncu toplasan ve bir ekip olarak bu işi 1 ay sürdürseniz az da olsa bir kaç oyuncu bandan nasibini alır bence.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.