Öneri TİTAN a bir önerim var.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aristokra† tarafından 14 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 6 yıldır oyundayım çok şeyler yaşadım çok haksızlığa maruz kaldım daha libaratörken 1 görevi bir gün boyunca yapamadığım olmuştur ama yılmadım bırakmadım para ile 3 çar yaptım 3 şirkette daha sonra biriken kredilerle 7 tane daha hepsi el emeği göz nuru kimsenin etkisi altına girmedim hiç bi klana üye olmadım 1 tek ucb haksızlık için sıkmamaya özen gösterdim.maddi durumum el verdiği sürece oyuna ara vermeyi düşünmüyorum.fakat iş durumlarından dolayı oyuna giremicek zamanlarımda olacak ama elimdeki hesaplar işe yarasın istiyorum.

benim önerim şudur

çoğu arkadaşımızda birden çok hesap var güvensizlikden dolayı kimseye kullandırmak istenmiyor çalınma korkusundan hesap güvenliği için küçük bi ücretle hangardan HERHANGİ BİR ŞEYİ SATMA ŞİRKET DEĞİŞTİRME YADA DAHA ANLAŞILIR ANLATMAM GEREKİRSE 2. ŞAHIS HESAP SAHİBİ ONAYI OLMADAN HİÇ Bİ YETKİSİ OLMASA GEMİYE ZARAR VERECEK bu tarz bi çalışma için almanyaya öneri sunulsa bu son1 sene içinde yapılabilse mükemmel olurdu.çoğumuzda yan çar var ama güvenemediğimiz için veremiyoruz tşk.

ikinci bir hususda 15 lv kadar 15 lvl üstü gemilerin saldıramaması taraftarıyım böylelikle yeni oyuncu gelişme imkanı bulur bunuda almanyaya önerirseniz sevinirim

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Yenilenen kurallara gereği , Fikir havuzuna açılan konulara , Anket eklenmesi şarttır.

Lütfen Konunuza Anket ekleyiniz.

Konu Araçları Kısmından , Add Poll seçeneğine girerseniz , Ekleyebilirsiniz.

Güncelleme ve Fikir Havuzu Yeni Sistem ve Kurallar

24 Saat içerisinde Anket eklemezseniz , Konunuz arşive taşınacaktır.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 14 Ekim 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.