Top Gamers Club

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve G*E*N*Ç*T*Ü*R*K1 tarafından 4 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. top gamers club üyeliğim var ne işe yarar , support a sormuştum varmı diye üyeliğiniz mevcuttur dediler , benim ne işime yarar bu ??
    ( özel teklifler dışında başka şeylerede yarıyormuş )

birde şöyle bir sorun var asıl hesabım almanya 7 de ordan tr foruma giremiyorum de foruma giriyor , nasıl yapacağım ( burayada trye girerek girdim )

forumdaki konuyu inceledim ordan fazla bir şey anlayamadım

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

TGC bir hizmet ve avantaj kulübü olup sadece en çalışkan, en aktif ve sıralamada en yüksek dereceye sahip oyunculara yöneliktir. Söz konusu oyuncuları uzun vadede desteklemek için TGC kurulmuştur.Konu hakkında Buradan fikir edinebilirsiniz.

İyi Forumlar.

G*E*N*Ç*T*Ü*R*K1 bunu beğendi.
  3. sağolun adminimde ondan fazla bir şey anlamadım tam yararları nedir

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

TGC üyelerinin bazı avantajları vardır;
    • Kapı haklarını kaybettiklerinde geri alabilirler.
    • İrisleri patladığında tekrardan support tarafından alabilirler.(1 defaya mahsustur.)
    İyi Forumlar

G*E*N*Ç*T*Ü*R*K1 bunu beğendi.
  5. irisi bir yerde görmüştüm bu kapı hakkı diyelimki ( daha önce oldu ) 2 kere kendim kami atmaya çalışırken patladım 1 kerede elektrik gitti , geri verilirmi ( bu gerçekten oldu beta kapısı gitti ha şimdi alpha beta açık gamma açıyorum )

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Patladıktan sonra supportta yazarsanız verilir. Ama 2-3 gün geçtikten sonra yazarsanız verilmez.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.