Geri bildirim Top Yıldızını Yükselt - Geri Bildirim

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve Erlik tarafından 2 Eylül 2026 08:59 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba Uzay Pilotları,

Top Yıldızını Yükselt hakkındaki deneyimlerinizi merak ediyoruz!

Bu konu altında, olumlu/olumsuz görüşlerinizi ve karşılaştığınız teknik hata bildirimlerinizi Forum Kuralları çerçevesinde paylaşabilirsiniz.

Unutmayınız ki sadece konu ile alakalı geri bildirim yanıtlara izin verilmektedir, tüm konu dışı mesajlar silinecektir.

DarkOrbit Türkiye Takımınız

2. millet daha leg serisi bile dizemezken böyle bir gereksiz bir yükseltme sistemine ne gerek vardı zaten ul serisi parçacık topları düşmüyor nerdeyse 4 aydır trinity bileti aldım bırak geliştirmeyi ul serisini leg serisi parçacık topu zaten düşmüyor çok gereksiz bir güncelleme olmuş zaten nithogun ul serisi 900 k ile 1m arasında vurabiliyor farklı kalibrelerde bu yoğunlaştırmada ul yükselrnesi getirterek işe yaramaz bir güncellemenin de geldiğini düşünüyorum oyun zaten oynanmıyor böyle saçma geliştirme güncellemeler getirteceğinize oyun optimizasyonunu düzeltin

hypnose18 bunu beğendi.
  3. CAREMELA_

CAREMELA_ User

Form moderatörü arkadaşlar yönetime iletirseniz ii olur oyuna yenilik gelmesinden çok oyunun oynanabilmesi önemli..Para verdik sezon bileti vip aldık sezon bileti çalışmıyor..yenilik yazmışsın açıyoruz açılmıyor.birleştir iptal olmuş ws ws yani para verip aldığımız bir çok şeyi kullanamıyoruz. Eğer para verip kullanamayacaksak neden satıyorlar bu şeyleri bize..Kendimi şahsen enayi gibi hissetmeye başladım haftanın 4 günü bu tür sorunlarla boğuşuyoruz..Dün gece de yoktu birleştir falan gelir dedik bugünkü güncelleme ile hala aynı ya ne yapıyor sizin bu proğramcılar yazılımcılar artık kod yazmakta kolay yapay zeka zaten yazıyor sadece yerleştirmesi test etmesi kalıyor onuda mı beceremiyorsunuz

hypnose18 bunu beğendi.
  4. hypnose18

hypnose18 User

1 tane bile ul yi zor aldık 25 bin tl yatırıp. trinity çıktığından beri her ay alıyordum baktım leg bile atmıyor artık almıyorum. bu güncelleme çok gereksizce geldi bana.

5. Mükemmel bir yenilik harika oldu be düşünen yapan herkesin eline sağlık tek eksik buydu oyunda. Şimdi artık oyunu oynamamıza izin verin. Sürekli sürekli inek sağar gibi oyuncuları sağmaya yönelik yenilikleri bırakın artık. Bırakında oyunu oynayalım. Oyunu bu şekilde daha ne kadar götürmeyi düşünüyorsunuz?

GÖLGE ve titans___ bunu beğendi.