Topladığım uridiumu neye harcamalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KuzuRyuSen tarafından 1 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KuzuRyuSen

KuzuRyuSen User

Merhaba, henüz yeni başlamış, 13 seviye bir oyuncuyum, topladığım uridiumu nereye harcamam en doğrusu olur? Biriktirmem gerekiyorsa ne için biriktirmem gerekiyor?

Shadow.sword bunu beğendi.
  2. eger itemlerin cok eksikse npc den uri kasman zorsa katlıyıcı al 1 haftalık 5 lira. hızların full olsun ama. 1 hafta sonunda garanti 1 zeta çıkar 2 bile olabilir. ordan gelen anahtarla montajdan pet iris yaparsın arge yaparsın .kapı için de uri harcamaktan çekinme uri harcamak içindir en iyi yerde zeta gate dir..

KuzuRyuSen ve Shadow.sword bunu beğendi.
  3. Gemi özelliklerini yazarsan cevap verebilirim böyle iken yorum yapmak zor

KuzuRyuSen bunu beğendi.
  4. KuzuRyuSen

KuzuRyuSen User

leonov ile 3-3'te takılıyorum, 13 lf3, 8 iris, 6 hız, 8 kalkan, pet birleştirdim dün ama slot açmadım, arge hiç yok

5. Kalkan ve hız elit mi

6. KuzuRyuSen

KuzuRyuSen User

evet

7. Sana tavsiyem şu goliye ve irislere yetecek kadar lf3 tamamla (yani en az 31 adet). Bunları yaptıktan sonra goliye geç 2-6 da kubi dön sıkılırsan tallon filan kes (bu arada skylabı tamamlamaya çalış) sonra arge kas. Arge çok önemli 24 ayar kalın sıkmaya ayarla. Bu arada görev de yap ama görevi bitirdiğinde petin açık olmasına dikkat et bu sayede petin de gelişir. Bu arada ekstra enerjini zetaya bas. Oradan da cephane gelir zaten.

Bir klana gir tanıdık klan lider varsa onun klanına gir. Onlardan sana haftalık 250. Mil credi atmalarını iste. Gelen credi ile açık arttırmada venom veya diminisher al. Kasılmana bunlar yardımcı olur. Bide kalan crediyi açık arttırmadan günlük dosyası almaya harca.

Ayrıca low grubu bulursan ona da katıl iyi uri gelir.

Urini biriktir. Diroid düzeni al. Önce kalp almanı sonra burgu almanı tavsiye ederim.

Aklıma gelen bunlar şimdilik.

KuzuRyuSen bunu beğendi.
  8. KuzuRyuSen

KuzuRyuSen User

Teşekkür ederim, öneriler için

9. Rica ederim bu arada hangi serversın

10. KuzuRyuSen

KuzuRyuSen User

Boş bir sunucuda oynamak istediğim için, Global Amerika 4

11. şimdi bunu kolaylık olarak görebilirsin ancak ilerde bu seni sıkabilir. istersen erkenden başka bi server dene. iskandinavyada oynuyorum keşke başka svde geliştirseydim diyorum

12. KuzuRyuSen

KuzuRyuSen User

Evet bunun farkındayım, oyunu uzun süre oynayacağımı düşünmüyorum, bırakmak için bir nedenim olur.

13. En iyisi tr serverları yeniden başlamak isterseniz tr1 e beklerim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.