toplayıcı arge dağılımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ONETÜRK tarafından 22 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONETÜRK

ONETÜRK User

arkadaşlar 3-4 aylık bi kutu toplama moduna giricem geliştirmeleri fullemek için. 31 argem var şuan elimdeki uri ile 32 mümkün gerekirse yapıcam.soruma gelince
    kısmet 1-2/2
    kısmet 1-2/2
    bağlayıcı ışın 2-5/5
    bu 3 yeteneği bu şekilde açmak için nasıl bir dağılım yapmalıyım? ben baktım fakat kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim.iyi forumlar

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kısmet I Puan verebilmek için ; Depocu ARGE ' sine 2 Puan vermelisiniz.

Kısmet II Puan verebilmek için ; Kelle Avcısı II ve Yanıltma Manevrası II ARGE ' lerinin her birine 3 Puan vermelisiniz. ( Kısmet I Argesine 2 Puan vermezseniz , Kısmet II Argesi açılmaz. )

Bağlayıcı Işın II Puan verebilmek için ; Mayıncı , Açgözlü ve Kalkan Sıklığı Argelerine toplamda 5 Puan vermelisiniz. ( 5 Puanı 3 Arge arasında dağıtabilirsiniz. )

Bunun dışında arkadaşların , Örnek bir dağıtım yazabilmesi için konunuzu , ilgili kısmına taşıyorum

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.