Toplayıcı Argesi lütfen bakınız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SİSTEM tarafından 28 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SİSTEM

SİSTEM User

Ben full toplayıcı argesi yapmak istiyorum bu arge normal plot profili yetenek çizelgesinde gösterilmş ben kısmet biri yaptım 2 ye ulaşmak için hangi argelere vermeliyim şuan arge sayım 18 yardımcı olursanız sevinirim yada bana SSSlerde anlatılanlardan daha kısa bir yol gösterecek varsa lütfen yazsın.

En baştan da anlatabilirsiniz bunada sevinirim.

2. Merhaba ,

İlk olarak imza kısmınızdaki resim boyutu imza kurallarına uymuyor. Genişlik olarak 500 ve yükseklik olarak 200 pikseli aşmaması gerekiyor.

Konuya gelirsek Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olabilir.

İyi forumlar.

3. SİSTEM

SİSTEM User

Teşekürler SMOD'um konu kapanmazsa çok sevinirim belki daha az argeye yol gösterecek arkadaşlarımız olabilir iyi bir gece dilerim.

4. Merhaba ,

Konuyu bir süre daha açık bırakıyorum zaten fakat şu imza kısmındaki resimin genişliğini 500 pikseli aşmayacak şekilde düzenlerseniz daha iyi olacak. :)

İyi forumlar.

5. SİSTEM

SİSTEM User

SMOD'UM düzenledim ok kolay gelsin.

6. benden duymuş olma ama genişlik tamam gibi ama yükseklik hala fazla gibi :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.