Toplayıcı yani yardımcı gemi alma planım iyi mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayvorkır tarafından 27 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Önceden hangi gemi almalıyım diye bir konu açmıştım . Şimdi ise toplayıcılık yapıp avlanıp uranyum ve credits kazanmaya ve tecrübemi artırıp bir ittifaka katılmak için çalışıyorum oyunda Dedikleriniz de yapsam bile şöyle bir plan iyi değil mi : bir ana gemi güçlü ve geliştireceğim gemi veya gemiler alsam bile bir taneye mahsus olmak üzere çok iyi bir toplayıcı gemi tabiri caizse kaynak gemisi yani kaynak toplama gemisi alsam bunun içinde en iyi keşif gemisini en hızlısını alsam onla topladığım kaynakla ana gemimi geliştirsem daha iyi ve hızlı gelişmez miyim yani ana gemimi veya gemilerimi daha iyi ve hızlı geliştirmez miyim? Çünkü kutu hammadde falan toplamak için en azından hızlı gemi lazım değil mi Bunun için de zaten her zaman kullanacağım keşif gemisi lazım Sonra hatta bu keşif gemisini geliştirip daha hızlı yapıp mesela kutuları daha çok ve hızlı toplarım bence Bu konudaki fikirlerinizi önerilerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum ve çok merak ediyorum

2. 55hunter55

55hunter55 User

herkes sinek gemisiyle topluyor sende kredi varsa al onla topla hızı diğerlerinden fazla zaten onun

skayvorkır bunu beğendi.
  3. Sağ ol kardeşim teşekkür ederim ama sinek gemisi hangi gemi

4. -Star-

-Star- User

Spearhead

skayvorkır bunu beğendi.
  5. Şu an en hızlı gemi tartarus sinek değil ama güncellemeden sonra pusat olacak yalnız onun da darbe puanı düşük

skayvorkır bunu beğendi.
  6. 55hunter55

55hunter55 User

sakın arkadaşın yazdığına bakıp tartarus alma sinek al kutu toplayacaksan arkadaş oyundaki gemilerin en hızlısını yazdı, kutu toplamak için en hızlısı sinek

skayvorkır ve Cillos™ bunu beğendi.
  7. kutuyla oyun farklımı sinekte

skayvorkır bunu beğendi.
  8. Cillos™

Cillos™ User

Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi spearhead al. Pvpde full hız + droitlere full kalkan çift konfi yaparsan kolay kolay kimse kesemez, rahatça kutunu toplarsın. Açık artırmadan 10 milyona almıştım ben sineği. Sinekten hızlı olan tek gemi tartarus, eğer bir tartarus saldırırsa sinek gemisinin jam-x yeteneğini basıp çok kolay bir şekilde kaçabilirsin. Zaten diğer gemiler de senin hızına yetişemez. Gerektiğinde mükemmel kamuflaj yeteneğini de basıp kaçabilirsin. Katlayıcısız hiç bir bonus olmadan pvpde saatte 5k civarı uri kasabiliyorum ben. Eğer katlayıcı çekersen 1 haftada çok iyi uri kasabilirsin sinekle.
    Tartarus alırsan kesilebilirsin ama sinekle her gemiden çok rahat kaçabilirsin. Ayrıca güncellemeden sonra tartarusun hızı baya bir düşecek. 200k uri biriktirip almaya değmez yani.

skayvorkır bunu beğendi.
  9. Ok spearhead alırım

10. bence sinekle kaçılması çok da rahat değil helede özelliğin 5 6 dakika bekleme süresi varken

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.