toplu geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve upg0008 tarafından 5 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. upg0008

upg0008 User

merhaba sayın yöneticiler
    geliştirmeleri tek tek yapıyoruz bunun yanında toplu geliştirmede ekleyebilirmisiniz örneğin ben 35 lf4 aynı and geliştircem ama toplu olmadığı için tek tek uğraşıyorum

2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Lütfen konunuza anket ekleyiniz.

Anket eklenmeyen konular bir süre sonra kilitlenmektedir.

Keyifli forumlar.

3. upg0008

upg0008 User

merhaba
    açtığım bir konuya anket nasıl ekleyeceğim onu bulamadım
    ayrıca uyarı için teşekkür ederim

4. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

kardeş konu iyi anket eklemen gerkiyo anketide admin bağlantı atmış işte tıkla yazıya açılıyo sayfa direk

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konunuza anket eklemek için;

Bu mesajımda sizlere konunuza anket açmayı göstereceğim

konuyu aç ekranının en altında anket ekleme seçenekleri vardır bu seçenekleri aktif ederek konumuza anket ekleyebiliriz

gerekli açıklamaları resim üzerinde uygulayarak yapmış bulunmaktayım

1-İlk olarak anket açmak istediğiniz bölüme girip yeni konu aç seçeneğine tıklıyoruz.

2-Ardından karşımıza konu oluşturmak için gerekli sayfa geliyor.Sayfayı aşağı indirdiğimizde Anket Mesajı başlığını ve altındaki seçenekleri göreceksiniz.

3-Ardından

-Soru bölümüne sormak istediğiniz anket sorusunu

-Cevap Seçeneklerine oy kullanılabilecek seçenekleri yazıyoruz

-Eğer seçenekler yetersiz kalırsa " Ek Yanıt Ekle " butonuna basıp seçenek ekliyoruz

-Ardından alttan seçenekleri kendi isteğinize göre işaretleyip konu oluştur butonuna tıklayınız.

-Anketin sürekli açık kalmasını istiyorsanız Bu anketi daha sonra kapat seçeneğini işaretlemeyiniz.

Keyifli Forumlar.​

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.