tortu görsel hk

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MuratHancı tarafından 9 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba 8 iris var hepsinde blaze phantom tasarımı mevcut ama tortu ship denilen olay olmuyor Pet de de bu tasarım var pet geminin arkasına yerleşmıyor mu olay 10 iris temi oluyor sadece iris ler hız özelliği açıkken geminin arkasına yapısıyor hepsi bu bilgisi olan cevap verirse sevinırım araştırdım bırsey bulamadım.

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Aslında 10 irisli gemide bile denemedim 8 hiç bilemiyeceğim.

Bilen arkadaşlar var ise cevap versinler.

Ama konusu BURADA bir Göz Atın derim.

Orada da şöyle demektedir;

Tam Set Efekti : Kendileriyle tam eşleşen tam bir Chimera / Phantom tasarımları setine sahip olan pilotlar Tartarus'un özel görsel efektinden yararlanabilecek. Hız Desteği etkinleştirlidiğinde PET ve Diroitler gemine yanaşacak. P.E.T.'ler yanaştıktan sonra pasif moda geçecek. Diroit Oluşumu görselleri görüntülenmeyecek olsa da istatistik bonusları yine de kullanımda olacak!

iyi forumlar.

Lion bunu beğendi.
  3. TheEndGame

TheEndGame User

valla oyun müsade etmiyorki hiçbirşey doğru düzgün çalışmıyor ben dironları göster diyorum 3 boyutluda dronlar bile görünmüyor..ama olay daha çok port atlayınca dronlar geminin arkasına toplanıyor şeklinde oluyor en azından bende öyle..

4. konuyu kitleyebilirsiniz cevabı buldum :)

5. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.