Tortu mu Kalp mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★κøπψα$ρøƦ★ tarafından 18 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemim,
    10 LF-4 24 Arge
    8 Iris 3 Havoc
    Goliath yetenek tasarımları var.

120k Uridium'um var ve bu Uridium ile Kalp uçuş düzeni mi almam, yoksa biriktirip Tortu mu almam daha faydalı olur?
    Oyundaki amacım Palladium toplayıp kapı yapmak ve gelen cephanelerle baskın yapmak.
    Verdiğiniz cevapların sebebini açıklarsanız mutlu olurum :)

Son düzenlenen: 18 May 2018
  2. şimdi sadece sorduğunuz soruya cevap niteliğinde olsun diye ben tortu almak daha mantıklı

3. Teşekkürler, başkalarının önerisini de dinleyeyim ve sonunda bir karar varıyım.

4. SanitoriuM

SanitoriuM User

1. KALP
    2. BURGU
    3.HALKA
    4. TORTU
    5.ELMAS
    6. GÜVE :)

ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  5. Neden öyle diyorsun peki :)

6. güven yok ise zeta için güve alman daha iyi olur. 2. olarak ise kalp uçuş düzenim olmasına rağmen daha yaratık keserken kalp kullandığımı hatırlamıyorum burgu alman daha iyi olacaktır

-Star- bunu beğendi.
  7. Burgum güvem var zaten :)

Sorum kalp mi tortu mu?

Son düzenlenen: 19 May 2018
  8. Sürekli palla diyorsan tortu almak daha mantıklı fakat ondan önce bana kalırsa pete 3seviye hammadde ve 3-4 tane 3seviye radar diz yok ise varsa tortu mantıklı olabilir palla için fakat olmasa da olur yeni gelen nerften sonra spheread de idare eder.Bu arada amacım gelen nerf ü kötülemek değil iyi yaptılar o kadar hızlı gemi olmazdı :)

9. Petim o konuda tam zaten :) tavsiye için teşekkürler.

Ne nerfi geldi peki?

10. Tortu al, kutu ve pala topla. Sonrasında ise bol bol kapı yaparak fullenmene bak ;)

11. hızı baya düştü 577 mi ne şu an o şekilde.

12. takemyhard

takemyhard User

ikisinide alma , az daha kas zeta aç apisini yap.. kalp tortu falan daha senin işine yaramaz... havoclarınıda fulledinmi hemen bitane pusat al baskınmı yapacan gemimi kesecen bak keyfine :) tabiii bu benim fikrim :)

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  13. BSYO

BSYO User

DENGE yaması tortuya geldi çöp oldu

14. Denge yamasından haberim yoktu, 1-2 aydır yoktum birkaç gün önce döndüm. Ama yama da gelse en hızlı gemi tortu olacağı kanaatindeyim, açı ara bir üstünlüğü vardı onu biraz düşürdüler sanırım. Buna rağmen en hızlı gemiyse , çark düzeniyle birlikte yine aynı amaç uğrunda kullanılabilir diye düşünüyorum :) Fakat hızı diğer gemilerin seviyesine düştüyse almaya hiç gerek yok çünkü hız dışında pek bir numarası yoktu geminin.

ASLINDA*HERSEY*MASAL bunu beğendi.
  15. O zaman kalp alıyorum ben :)
    Hızı düştüyse yerine Spearhead ya da Şimşek kullanabilirim :D

Cevaplarınız için teşekkürler, konu kilitlenebilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.