tortu mu pusat mı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Boorte tarafından 30 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Boorte

Boorte User

Merhabalar avcı olayını çok seviyorum ve bu iki gemiden birisini almak istiyorum fazla hasar veren ve hıza önem birisiyim kararsız kaldım tortu çıktıktan sonra pusat çöp oldu diyorlar. 16 lazer slotu olmasına rağmen yüzde 5 hasar veren goli tasarımıyla pusattan daha çok vurabilieceğimi söylüyorlar. Ne yapmalıyım?

2. tartarusun hızına düzenlenme gelmiştir eskisi kadar hızlı değil . o yuzden pusat tavsiye ederim . :)

3. Tortu denge yamasından sonra tamamen çöp oldu diyebilirim, hız için şu zamanda tortu alınmaz. Pusat a gelince yine hızını koruyor oyundaki en hızlı gemi olabilir , ayrıca 16 lazeri olduğu için vuruş ve hızı bir arada bulabilirsin bu gemide. Tabi ki her geminin olduğu gibi bunun da kötü bir yanı var , darbe puanı çok düşük :) 2 gemiyi de uzun zamandır kullanmıyorum açıkçası o yüzden kullanan arkadaşlardan da yorum beklesen iyi olur. Ama dediğim gibi ben oyumu Pusattan yana kullanırım :)

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. Okyanus

Okyanus Guest

Selamlar,

El becerinize çevikliğinize ve oyun hakimiyetinize güveniyorsanız.Pusat işini görücektir.Çok yüksek hız çok yüksek hasar lakin denildiği gibi darbe puanı çok düşük.Ben kendimi korurum vursun hızlı gitsin diyorsanız kesinlikle pusatı öneririm.

İyi forumlar.

5. pusat bende vega kullanan birisiyim, oyunda bir ara tartarus çok on plandaydı hm hasar vuran hem dpsi olan hem en hızlı gemiydi bu yüzden troll gemi bile deniyordu kesemesiz bile adamları kanserliye biliyordunuz o sıradayken vegayı bırakıp tartarusa geçmiştim ancak arkadasların dediği gibi hıza dengeleme geldi ve hız eskisi kadar iyi değil ( goli ile vega arası bi hızı var) bu yüzden çöp oldu denilebilir gemi, bende suan pusat kullanmaktayım tavsiyemde o yöndedir ancak kasılma gemisi değildir pusat avcıdır kullanmak için elitinizin çok olması gerekmekte ve el hızı istiyor,, insta ema kamufle ve vur kamufle comboları önem arz ediyor kararınızı buna göre veriniz ben yinede pusatı öneririm

6. xxkubixx

xxkubixx User

full değilsen ve insta ema çok yoksa pusat kullanma.Bazı pusatlar görüyorum adam baskına gelmiş.sıfır kalkan, avcı konfi dizmiş.bana dalıyor,x4 ile 35-40k vurarak çok kolay kesiyorum adamı.pusatla savaşacaksan hasarın çok yüksek olması lazım ki fazla hasar almadan 5-6 saniyede adamı hangara gönder.üstteki arkadaşın dediklerinede katılıyorum.
    tortuya gelince bence tortu kullanacağına venom kullan daha iyi :D

7. Boorte

Boorte User

%5 hasar veren goli pusattan daha fazla vuruyor diyorlar. pusatın sadece hız avantajı var hasarı ticaretten alınan goliden bile az olduğunu söylüyorlar

8. Şu ara avcı için pusattan iyisi yok.

9. hemen hemen aynı hasarları