Tortu? Vega?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HolyAshura tarafından 16 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HolyAshura

HolyAshura User

Denge yamasından sonra hangisi kullanılmalı sizce?(Vega olarak şimşek)

2. Alfisti35

Alfisti35 User

Tortunun yetenek süresinin kısalacağını göz önüne alırsak Tortuyu oyun esnasında çok göreceğiz çünkü diğer tüm hasar veren gemilerin yetenek süreleri ortalama 750 sn oldu. Sırf hızı düşecek diye tortuyu gözden çıkarmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Yıllar önce şimşek vega en hızlı ve en seri kesen gemi olarak görünürdü ( kullanmasını bilene ). Şimdi onun yerini tortu aldı. Uzun lafın kısası birçok geminin özelliği değişecek ve Tüm hızlı gemilerin azılı düşmani Goli-X olacak. Bunuda belirtmek isterim :)

3. Tortunun hızını %40 dan %30 a düşürecekleri için hızı Pusattan pek farkı olmayacak :) (Tabi değişmediyse)

4. HolyAshura

HolyAshura User

Ben sırf milletten kaçmak için Tortu almıştım düşünce eskiden kullandığım Vega'ya geçmek aklıma geldi o yüzden sormuştum.Artık hızı düşüceği için direk ordan uzayamıcaz sanırım.

5. tortu guncel hız 621 dengeden sonra hız 577 vega 576 pusat 588 en hızlı yine pusat oluyor

6. Ben şu oyunu oynarken şimşekten aldığım zevki hiçbir gemiden alamıyorum. Gayet yeterli bir vuruş gücü var ve eğer sizden güçlü bir oyuncu görürseniz direk muavin yakıcı :). Bu arada denge yamasinda simsegin hızı ile ilgili bişey görmedim demek ki özelliğin süresi uzatilmayacak. rez alın denge yamasindan sonra en çok kullanılan gemiler mimesis ve şimşek olcak :)
    Bu arada şimşek Yoksa vegaya hiç bulaşma geri kalan çöp artık.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  7. Darion26

Darion26 User

Sanırım şimşek diyeceğim, acil durumlarda yeteneğe bas ve uzaklaş. Onun dışında sanırım tortu derdim yüksek hasar potansiyeli nedeniyle.:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.