Öneri Tortu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXCoNTRaVoLTaXx tarafından 6 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi 31 arge 21 lf4 10 iris 8 havoc 1 kapi hazir 2. Yapacak uri var pazari bekliyor. Sizce bu gemi alinmalimi. Diger tum gemiler mevcut farklilik bakiyorum is goren bir gemimidir yorumlar icin tesekkur ederim

2. bence şu an pek işine yaramaz, ancak bot kesersin aksi takdirde kolay yem olursun. Verdiği tp, şp ödülünden dolayı sıkarken ilk tercih edilenlerden birisi Tartarus.

WolfWar ve xXCoNTRaVoLTaXx bunu beğendi.
  3. HΕLYUM

HΕLYUM Guest

Merhaba,

Hız konusunda Tartarus lider durumdadır. NPC keserken işinize yarayabilir. :)

İyi Forumlar...

WolfWar ve xXCoNTRaVoLTaXx bunu beğendi.
  4. normaldede acık hedef konumu zaten oyunda herkes kim kime dum duma modu :D yinede cvp için saolsın değerlendiricem
    agır konfi de hız kaç oluyordu 15 kalkan gemide hız acıkken birde roket saldırısı 3 saniye 3 kere 5 li roket yani 15 5 li mi sallıyor o mantıgı çözemedim bilginiz varmıdır

5. o olay şu o yeteneğe basınca 15 tane atıyor normalde 5 5 atıyor ya seri bir şekilde 5 5 5 toplamda 15 atıyor bir anda ama bence degmez kapı falan yap goliath cerrah daha iyi

WolfWar bunu beğendi.
  6. WolfWar

WolfWar User

Şu tartarus kadar lanet ve sinir bozucu bir gemi yok kaçamıyorsun. Birde botcular hep bu gemiyi kullanıyor artık bot da avlayamaz olduk :mad:

KANUN bunu beğendi.
  7. Mcqeen

Mcqeen User

Bu gemi hız yeteneğini kullanınca kamufle bozulmuyor mu? Sonuçta 500 uridyum zarara girebilirler.

8. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Tortunun En güzel yanı darbesinin fazla olmasıdır bunu ben büyük bir avantaj olarak görüyorum.

Goli ile başa baş savaşma imkanı veriyor sana.

iyi forumlar.

xXCoNTRaVoLTaXx ve WolfWar bunu beğendi.
  9. WolfWar

WolfWar User

Ama bence oyunun en gereksiz, saçma ve sinir bozucu gemisi.

KANUN ve xXCoNTRaVoLTaXx bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.