TP Desteği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve |►ИıGŦH¯´¯MΛЯΞ◄│ tarafından 13 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uridium Avantaj Paketi Premium & Abonelik adlı paketi 3.50 TL ye satın aldım fakat Tp desteği gelmedi. Acaba bu paket kampanyaya dahil değil mi ? Değilse neden değil. Ve haber vermeleri gerekmez mi ? Dahilse Supporta mı başvurmalıyım . 2Gün sonra hesabıma Tp desteği yatar mı ? Şimdiden teşekkürler

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

paketler degil orda aciklamada yazar aldiginiz her bir 5 bin uri icin 1 gun kazanirsiniz maximumda 5 gun alabilirsniz.

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

%50 tp desteği 5000 uridium aldığın zaman geliyor diye biliyorum.Yani uridium kısmından 5000 uridium aldığın zaman 24 saat geçerli destek de hesabına yüklenir.

4. Aliens

Aliens User

Merhaba;
    Uridium almanız gerekiyordu. O tarz kampanyalar geçerli değil. İyi oyunlar kkeyifli forumlar dilerim.

5. Tamam da bunu önceden bildirmeleri lazım . Benim gibi çok kişi olduğuna eminim

6. Aliens

Aliens User

Belirtmişler zaten. YAzıyı düzgün okuyunuz. Orada 5.000 uridium sipariş edin diyor. Buda demek oluyor ki uridium çek, paket değil.

7. kitlenebilir

8. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konu oyuncunun isteği üzerine kitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.