Tp desteği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve |►ИıGŦH¯´¯MΛЯΞ◄│ tarafından 23 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba sevgili arkadaşlar ve sayın modlar, kafama takılan bir soru var, oyun içinde en fazla %/50 mi tp desteği alabiliyoruz? Eğer öyle değilse bütün olasılıklar hesaba katılarak en fazla kaç tp desteği alabiliriz? Teşekkürler iyi forumlar.

2. darkorbit wiki sine baktım , en fazla %50 olduğu yazıyor ama kendim test etmediğim için tam eminim diyemem . Ayrıca pasif olarak TP desteği sağlayan gemilerle bu %50 oranı aşılabilir diye düşünüyorum ama dediğim gibi emin değilim

3. the_flood

the_flood User

kampanya da varsa tp için dostum grup desteği hariç %200 e kadar alabiliyorsun.grup destekle &210-220 gibi bişi oluyo sanırım

4. Çok teşekkür ederim. Ben de bir ara Tp bonuslu gemiyle destekle falan denemiştim, ama en fazla %50'ye kadar çıkartabilmiştim. :)

Çok teşekkür ederim, ben bir türlü 50'nin üstüne çıkamadım grup destekleri bonuslu gemi falan hep denedim ama olmadı, acaba günlük 50 tp kampanyası etki eder mi?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Mart 2019
  5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

TP ile ilgili olan bütün destekler ile alacağınız ödülün kaç kat artacağını hesaplayalım:

Hesaplamaları kolaylaştırmak adına 100.000 TP ödülün baz alalım.

100.000+(100.000*10)/100=110.000 | %10 TP Gemisi Bonusu

110.000+(110.000*5)/100=115.500 | Bariyer Droit Uçuş Düzeni

Destekler: %10 BO1 + %10 BO2 + %25 DLB + %35 Grup Desteği + %5 MUL - BO3 (Kappa Kapısından Kazanalabilirsiniz)+%50 ( TP Gününde Elde Edebilirsiniz) + %100 EPHON-100 ( Karaşimşek İçerğinin 55. Görevin Bitirdiğinizde Birleştirlebilirsiniz) + %50 ( Klan Savaş İstasyonundan Kazanabilirsiniz) = %285

115.500+(115.500*285)/100=444.675

Sonuç olarak, Oyundaki tüm mümkün destekler ve bonuslar ile görevin baz ödülünün yaklaşık 4.5 katı TP kazanabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Chapman007

Chapman007 User

cevap efsane peki bunu hasar için azami kaç yapabiliriz :D

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bunun için hazır bir konumuz zaten var, bazı güncellemeler konuda eksik olsada siz bu hususları dikkate alarak gerekli hesaplamaları yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Teşekkürler Paradoks, konunun kitlenmesi uygundur. İyi forumlar.

9. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederiz, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.