tp destek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AĞRILI-EROL(1) tarafından 2 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar hades yapıcaz bügün tp desteği çıkması gerek tr3 hariç her sw de var acil çözülmesini talep ediyorum iyi görevler

2. %50 Cumartesi günleri oluyordu, bu haftada vardı ama tr2-3 e gelmedi. Kappa ve hades kapıları yapcaktım, indirimde vardı mecburen haftaya bıraktım.

Moderatör durumu ilettiklerini söyledi ama haftasonu birşey yapabilceklerini sanmam. Haftasonları şirket çalışanları tatil yapıyor olsa gerek. Yinede birinin veya birilerinin müdahale gerektiren durumlarda işin başında olması gerektiğini düşünüyorum.

Bakın şimdi indirimim ve bir haftam yandı :(

Tr2-3 be buna benzer sorunlar sıklıkla yaşanıyor. Bunu kesinlikle dikkate alın. Bi anlık hata diyip düzeltip geçilmemesi gerekiyor. Aksi halde haftayada olabilir, ondan sonraki haftada

3. HSWCloud

HSWCloud User

Normal karşılamamız lazımdı aslında. Her zamanki gibi ekip çalışıyor.. o_O

4. beleş indirim verdiler 1 haftalık ardından millet kapı dönecek ama tp yok darkorbit yönetimi fazla akıllı sanırım 1 hafta beleş indirim verdiler diye illa bi sıkıntı çıkıcak çıkmasa şaşardık

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Sorun teknik ekibe iletilmiştir. En kısa sürede çözülecektir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.