TP gelmedi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™•ßŁΛČЌ§ΤΛR•™[38] tarafından 29 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gamadaydım tallinleri petliyodum son peti attım hiç birinden tp gelmedi seyir defterimde 1tanesi bile patlamş gözükmüyor tp m ne olacak !?

2. o pet patladığında(kamikaze)geminiz Lazer saldırısı yapmıyordur , bendede oldu bu olay ,en iyisi köşeye kaçırıp teker teker kesmek ,geçmiş olsun

3. ne yani tp gelmicekmi şimdi hem %10tp almıştım hem tasarıma geçtim hemde yarasadaydım birde gama tallini bu o kadar tpye ne olacak şimdi ya

4. sen hediyelerini almaya bak , bende bu olay çok oldu peşine düşmedim düşsemde hiçbirşey yapamazlar bence.

5. hediyeleri derken kapının hediylerimi yaratıkların kapıyıdamı etkjiliyor ??

6. kapının hediyeleri , x4 ü ile iyi baskınlar... TR5 ten sevgiler selamlar

7. a.selam yardım için saol

8. KARANLIK

KARANLIK User

Bu konuda yapabileceğimiz birşey yok maalesef.İd numaranız ile birlikte supporta yazın gerekli incelemeyi yaparlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.