TP KASMA YÖNTEMİ LÜTFEN YARDIM EDİNİZ ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PRODECTOR tarafından 25 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PRODECTOR

PRODECTOR User

Merhaba arkadaşlar bana en hızlı tp kasma yöntemini söylermisinzi acil !!!!

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Levelinizi bilmiyorum ama yüksek TP veren görevleri yapabilirsiniz.

3. PRODECTOR

PRODECTOR User

Gemim leonov levelim 13 15 lf3 5bo2 1 iris 7flax

4. BonusRasta

BonusRasta User

-Gemin için tp tasarımı varsa onu al.

-Açık arttırmadan tp güçlendiricisi al. Olmadı Direkt uridium ile alırsın.

-Uber haritasına git, karşına ne çıkarsa kes.

-Hazır uber'e gitmişken, görevin varsa boss ve ya uber kesme görevleri, görev al.

-Eğer seviyen düşük oralara gidemiyorsan, boss mordon kes sürekli.

-En son seçenek paladium toplayıp kapı yapman. En az parça gerektiren Lambda Kapısı
    S.S.S. : Lambda Kapısı | DarkOrbit TR

Hiç açmadım kolay açılıyor mu bilmiyorum ama en uygunu bu geldi bana :)

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence Tp kasmak yerine şuan geminizi güçlendirmek adına pvplerde kutu toplayarak ekipman yapmalısınız ne kadar çok online olsanız da şuan tp kasmak adına bence erken ama leonovunuz ile eski haritalarda sürekli kesim yapabilirsiniz ve leveliniz arttıkça açılan görevlerde size verilen tp ler ile iyi bir tp olacağını düşünüyorum.

6. PRODECTOR

PRODECTOR User

bende zaten 14 lv olup hemen görevleri yapmak istiyorum

TP

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ekim 2014
  7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Alt alta mesaj yazmamaya özen gösteriniz. Bu post kasmak anlamına geldiğinden yasaktır. Geminizi goliaht yapıp, veteran tasarımınada sahip olarak hızlıca TP kasabilirsiniz. Sahip olduğunuz görevleri hızlıca bitirebilir, uber haritasında (4*5) grup halinde kasılmakta size hız kazandırır.. Görevler bitirirken açık arttırmadan teklif ile TP Desteğide alarak fazladan bonus sağlayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tp puanı kasmanın en basit yolu görev yapmaktır.

Ancak bunun yanında görev yaparken tp veren tasarımları ve tp güçlendiricisinin olmasına dikkat ediniz.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
  9. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım oynadığın serverde leonov ve vega fiyatları ucuzsa vegaya geç ve veganın tp tasarımını alıp yeni haritada kristallon ve lordakium kesebilirsin.Vegaya geçtiğin zaman hem yaratık kesersin hem de sıkıldığın zaman kamuflaj alıp pvp de kutu toplarsın.Sana önerim ekipmanların levelinden önce gelsin...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.