Öneri TP kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JαbbαŔ tarafından 10 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Arkadaşlar seviyem 22. 24 seviyeye kasmak için çabalıyorum. Saboteur görevine başladım 100 lük görevleri açmak için. Sizin bildiğiniz uyguladığınız hızlı tp kasma yöntemleri var mı. Varsa nelerdir ?

2. Birleştirde ephon-100 kilidini açtınız mı?

3. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Görev bitimine yakın alınması mantıklı tabi ki, kilidi açık olması lazım

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Görev bitiminde grup destekleri dahil alabildiğiniz kadar destek alabilir, bir klana girip klanınızın varsa KSİ desteklerinden faydalanabilirsiniz. Bunların dışında İnvoke ve Mindfire NPC leri gerçekten iyi tecrübe vermekte bu NPC lerin gruplarına katılabilirsiniz. :)

İyi forumlar.

5. Öncelikle Merhaba,

Ben de 22 lwl lim Tp kasmak için şu yolu iziliyorum.

1.Gemi ; G- Veteran ( % 10 Tp)
    2. Diroit Uçuş Düzeni ; Yarasa Uçuş Düzeni ( % 8 Tp )
    3. Destekleyici ; Ep-BO1 (% 10 Tp) ve Ep-BO2 (%10 Tp) ve her hafta gelen %50 Tp desteği çekiyorum.

Ben bu yolları izleyerek çok rahat tp kastım 23 lwl 2 milyar kaldı. Bazen kapılarda özel ödüllerde Tp ve Şeref geliyor. Onları da yaprak daha hızlı tp kasabilirsin bence.

Saygılarımla Herkese İyi Oyunlar...

ateistkeci ve JαbbαŔ bunu beğendi.
  6. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Genelde cerrahı tercih ediyorum. Bonusları süper malum. Etrafta rahat durmayan kitle oluyor aynı gemiyle durana aşk olsun :) yorumlar için teşekkür ederim. Konu kapanabilir

7. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.