tp ve şeref kasılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve кяυναzσя tarafından 30 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bazı serverlerde 1 günde 45 milyar tp 1 haftada 4,5 milyar şeref kasmalar mevcut bu hiç bir güçlendirici ile olmayacak şeyler zaten şeref bugu bilinen birşey ama tp bugu da var gibi bence araştırılmalı çünkü ayın oyuncusu için 100lük görevleri yapıyorum fakat 1 günde 45 milyar 7 günde 180 milyar tp kasan bir insanlar mücadele etmem olanaksızdır şimdi bu konuya gelip güçlendirici ile mümkün diyecekler çıkacaktır bunu bana veya diğer arkadaşlara kanıtlamasanı isterim

ve bunu yapan oyuncu 2 bin saatlik oyuncu

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

100'lük ve BL görevleri sayesinde tecrübe ve şeref puanları hızlıca kasılabilmektedir. Fakat günde 45 milyar tecrübe puanı biraz uçuk bir miktardır. Sorun olduğunu düşündüğünüz hesapları support ekibine bildirerek incelenmesini, bir usulsüzlük varsa ceza almalarını sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. modum bende biliyorum kasıldığını fakat dediğim gibi 1 günde 45 milyar dün kasmıs bugünde 30 milyar kasmıs 1 haftada 200 milyar tp imkansız gibi birşey isterseniz oyundaki tüm bosterleri alın ki bunun yanında 4,5 milyar gibi bir şeref de var

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz rakamlarda bir Tecrübe Puanı kazanmış olan oyuncunun incelenmesi adına Support Takımımıza iletmeniz doğru olacaktır. Ancak belirtilen bir durum çerçevesinde ise zaten adminlerimiz tarafından oyuncu takip ediliyordur.

İyi Forumlar.