Kutlama TR 1-5 Oyuna yine girilmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CoccaCoocca tarafından 17 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yetmedi mi ? Kapı için indirim vs çekip hazırlanıyoruz her seferinde aynı rezillikle karşılaşıyoruz .
    Merkez ekibe tepkinizi ve bildirimlerinizi yapamıyorsanız bırakın daha baskıcı çalışanlar gelsin.Herkes yapabilceği işi yapsın forumda sadece üsluba göre cevap veren adminler oyunun haline bakın. Bu konununun altında çerezleri temizle , merkez ekibe bildirdik gibi gibi copy paste cevaplar istemiyorum . Yetmedi mi ? Kaç aydır rezil bir şekilde verdiğiniz hizmet ve hiçbir telafi yapmamanız . Diyeceksiniz kod verdik. Verdiğiniz kodu bile kullanamadık lagda dolayı . Diğer MAYDAY kodun hatırlatmak istemiyorum sadaka gibiydi. Ben ne kadar para yatırıp vakit harcıyorsam haram olsun size.

2. crazytr123

crazytr123 User

Kanka bunun gibi güzel bir oyun bulamazsın. Adamı terbiye ediyor resmen. :D Sabırsız biriysen sabrı, öfkeli biriysen sakinliği öğreniyorsun. Ağlamak yerine durumu kabullenmeye geç bence. Ben de senin gibiydim. Bak şimdi sana " ben de senin gibiydim " yazabiliyorum. :D Bu oyun böyle kabullen yoksa oynayamazsın. Adminlere de boşuna tepki gösterme hiçbir şey geçmeyecektir eline. Onların elinde olsaydı emin ol girebiliyorduk şuan oyuna.

3. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Bazı serverlarda zaman zaman lag ve bağlantı problemleri yaşanabiliyor. Bu sorunları ısrarcı bir dille merkez ekibe bildiriyoruz raporlarımıza ekliyoruz. Forumu siz ne şekilde anlıyorsunuz bilemiyorum ama siz şikayetlerinizi düzgün bir dille bize iletirsiniz bizde üstlerimize onlarda üstlerine iletir. Yani sizlere oluşan sorunlar raporladık dedikten sonra bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Muhtemelen sunucuda oluşan bağlantı problemleri yaklaşık 1 saat sonra gerçekleştirilecek günlük sabah resetinden sonra düzelecektir. Gün içerisinde raporlarımızın geri dönüşü olarak bir çözüm üretilir.

İyi forumlar.