TR-1 ÂĐŁŤ Klanı alımı hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve мιяαѕ•∂єıℓ•αℓηтєяı21 tarafından 10 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar;

Sunucu:TR-1
    Şirket:Farketmez
    Şartlar:Şuan için tek şartımız 18 yaş üstü oyuncular

Budan aylar önce foruma DO ya savas açan BOT çuları, Sibelonu zor kesen gemileri kesen albayları her türlü bug hata vb. kullanan oyunculara savaş açacağız (Yani kurallar çerçevesinde oyunda karşılarında durmak anlamında) demiştim. Kiminiz güldünüz kiminiz tebrik ettiniz ve bu misyonun ilk ve en zor aşaması olan GERÇEK ANLAMDA BİR KLAN KURMA işini bir kaç gün önce hallettik. Buradaki amacımız oyuna yeni başlayan insanları oyundan soğutan elit gemilere karşı durmak paladiumda günlerce bot kullanip haksiz kazanç saglayan gemileri yuzlerce defa kesmek ve oyunda sırf güçsüz diye (yanlış anlamayın) kendine yer edinememiş arkadaşlara yardımcı olmaktır. An itibari ile TR1 sunucumuzda ilk 200 deyiz (1 hafta içerisinde ilk 10'da olacagimizi dusunuyorum) bizimle aynı misyonu paylaşıcak kesinlikle bot kullanmıyacak küfür etmeyecek saygı ve sevgi çerçevesinde oyunda yeni bi akım başlatmak isteyen o CESUR PİLOTLARİ aramızda görmekten büyük onur duyarız. :)

Yeni başlayan arkadaşlarımıza veya orta seviyede olup sıcak bir aile arayan dostlarida aramizda gormekten ve her turlu yardimda (kredi,X4SÜZ HADES :D vb.) isteriz.

İlgilen arkadaşların aşağiya bilgilerini yazmasi rica olunur. Ufak bir mulakat asamasindan sonra (TS DEN WP DEN YADA YUZYUZE TELEFONDAN) alım işlemi gerçekleşecektir.

Not: Sakin isteyene PVP isteyene PVE ortami sunulacakti yani durdur yere hic bir klana savas acmayacagiz PVP ci arkadaslar icin ise PVP uzmanlarimiz her turlu yardimda bulunacak :D (Başta ben:D )
    Sevgilerimle :)

ÂĐŁŤ Klanı Reisi :)

2. Bir kaç yazım yanlışı olmuş bende memnun değilim ama dışarıdayım arkadaşlar siz zaten mevzuyu anladınız :) kusura bakmayın.

İyi forumlar.

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun açmadığınız için kilitlenerek arşive taşınmıştır. Klan Tanıtım Kriterleri'ne uyacak şekilde tekrar konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.