TR 1 Cok ağır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve КЇЍƉѦЯ tarafından 6 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunun anasayfası çökmüs durumda çok geç cevap veriyor zarzor oyna giriyor oyundayken pek olmusuz birsey yok ama anasayfanın durumu çok sinir bozucu sebebi nedir çerezleri temizledim..

2. Drowhake

Drowhake User

Merhabalar , Dediğiniz gibi bunun birçok sebebi olabilir.Çeşitli ağ sorunlar...Eğer sorunlarınız 1-2 gün daha devam ederse internet sağlayıcınıza başvurun sorun darkorbitteyse tekrar çerezleri kontrol edin varolan uzantıları kapatıp açın.Yada mevcut oyuncu giriş sayısından olabilir başka bir saatte tekrar deneyin sorun aynı olmayabilir. İyi forumlar...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 May 2014
  3. İnternet hızım 6.57 mgbyt darkorbit dısında hicbir sorunu yok gayet hızlı zt oyunu oynarken 60 fps de oynuyorum ama gel görki anasayfanın durumu felç 5 gundur bu sekilde suportta da mesj attım çerez diyo baska birsey demiyo anlamadım gitti

4. acaba diğer kullanıcılarda böyle bi problem varmı ona bakmak lazım

birde başka bi pc den girmeye çalış o zaman anlaşılır olayın aslı (virüs falan bulaşmış olabilir)

5. Merhaba ,

Biraz önce TR1 server'ını kontrol ettim genel bir sorun gözükmüyor.

Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyiniz.
    Flash player güncel değilse güncelleyiniz.
    Farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.
    DNS ayarı varsa kapatın otomatik DNS aldırın.

İyi forumlar.

6. Yok ne yapsam olmuyor kafayı yicem ya 1haftada ne olmus olabilir bilgisayara virüs yok bütün tarayıcılarda denedim aynı hepsi ekipman neredeyse hic acılmıyacak ama oyun fps 60 ın üzerinde bu nasıl oluyor sistem kaynaklı darkorbitte bise var bende sorun bulamadım baska bilgisayardan denemedim bi denemem lazım galiba

7. mod kontrol ediyon da bosa ediyon anasayfa pert oyun girdikten 5 dakka sonra donmya baslıyo surekli kapatıyom 2 dakka bekliyo tekrar baglanırken de bosa masl anlatma cerez sil falan diye netim de iyi 88mb down 94 mb upload hızım var suan ama sizin oyununuzu oynamaya yetmiyo bu hız pc ye de laf etme 16gb ram i7-4800mq işlemci 4gb nvidia ekran kartı var ama yok sizin dandik oyununuzu bi turlu rahatca oynayamıyoz

oyuna admin panelinizden degilde sıradan bi oyuncu gibi girin de bakın her sorun oyuncuda sizin dandik oyununuz hep iyi nedense

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 May 2014
  8. Merhaba ;

Bizim bir admin panelimiz yok ne yazık ki, keske olsaydi da sizin bu üslubunuza karsilik geminizi kapatabilseydim. Ne kötü bir durum ki sadece forumdan uzaklastirmak ile yetiniyorum.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi tatiller.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.