TR 2 de low kapısı için takım yapacak 1 eages arıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayra1 tarafından 19 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skayra1

skayra1 User

TR 2 de low kapısı için takım yapacak 1 eages arıyorum
    günün belirlenilen saatlerinde en az 10-15 kere veya daha fazlada olabilir, low kapısı bitirmek icin eages kullanıcısı en az full lf3 , elit kalkan, hız olan, oyuna başladıgında zırt pırt ben gidiyorum , 1 saate gelirim tarzı şeyler söylemiyen, oyuna girdiğim zamanımı boşa harcamıycak, takım olarak hareket edebilecek, hakikaten online oyun oyuncusu kişileri arkadas listeme eklemek istiyorum.
    TR2 Vru şirketindenim

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar

3. merhaba vip alırsan low kapısını tek başına yapabilirsin ben günde 1 kez yapıyorum okuldan vakit buldukça yetiyor

4. skayra1

skayra1 User

gemimin durumu iyi. eages la yaklasık 5-7 bin vuruyorum x1 ile. benim sorunum falconu tek öldürememekten kaynaklanıyor. Asıl uriyi falcon veriyor her seferinde falcona dogru uçup beni öldürmesini beklemek istemiyorum 2 kişi hem daha hızlı bitirir orayı hemde çıkışta 5 bin uri ve verdigi tp, sefer puanı credi tarzı seyleri alıp cıkmak.Şuan tek hedefim falconu öldürmek. Ayrıca toplama yaparak zaten avantaj kutularından uri kazanabiliyorum egerki falconuda o zaman icerisinde öldürebilirsemtoplama işinden daha karlı olacak lowda oynamak. toplamayı bırakıp low yapmak biraz daha karlı olur...

falcona vuruşum 6-8 küsür binmiş droidleri lvl 13-15 arası yaptım

falcon öldürecek arkadas buldum. Admin bu konuyu nasıl kapatacaz bilmiyorum. kilit atabilirmisin acaba. teşekkurler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Kasım 2014
  5. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.