TR 2 Mmo 4-1

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve savaskfy1907 tarafından 8 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tr2 oyuncusuyum MMO şirketi ve günlük kendim 4-1 kutu topluyorum 2 aydır dikkatimi çeken bişey var 2 oyuncu nickleri aynı gemileride aynı ve 2 aydır aralıksız hergün kutu toplama haritasında görüyorum.Toplayabilirler ama bunların Harici bir program kullandığından ben eminim şayet kanıtım yok o yüzden support bişey yapmayacağını bildiğim için buraya konu açıyorum benden başka Tr2 MMO oyuncusu var ve 4-1 de geziyorsa sık sık eminim onunda dikkatini çekmiştir.
    Sizlerden ricam kanıtı olan gerekli yerlere şikayet ederse çok makbule geçer yani haksızlık durumları olmasın diye şahsen benim hakkım yeniyor 3-3.5 aydır yaklaşık 4 aya yakındır şahsen elle kutu topluyorum ama bunların başında oyuncuları yok gemiler kendileri topluyor 2 geminin fotosunu alabilrdim 3. var ama bulamadım onu onunda fotosunu cekince atarım.

Bu 2 gemi 3.sünün de fotosunu alınca buraya yazarım ama nicki mevcut ****isimli bi oyuncu onunda harici program kullandığından şüpheleniyorum.
    Tr2 MMO oyuncusu varsa bilir zaten bunları kanıtı olan varsa lütfen paylaşsın..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Aralık 2015
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kurallar gereği Forumda oyuncu nickleri vererek teşhir etmeniz yasaktır.

Elinizde bulunan kanıtlar ile supporta başvurmalısınız.

Lütfen kurallara uyalım.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.