TR-4 BL Prometheus

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ReiSauraN tarafından 9 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ReiSauraN

ReiSauraN User

Dostlar merhaba öncelikle sayın adminlerim konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım konuya gelince
    -Dostlar tr4 promethius görevleri yapacak 3-4 kişilik bir ekip kurmak istiyorum çünkü tek başına blde yaşatmıyorlar tr4 ün krallları :D çok zevk alıyorlar görev yaptırmamaktan. toplu bir şekilde görev yapacak arkadaşlar arıyorum ya da klan

birde aklımdayken dostlarım, rütbe puanım yeterli olmasına rağmen,sayfayı vb yenilememe rağmen rütbe görüntüsü değişmedi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Haziran 2019
  2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Konu başlığınn tamamını büyük harfle yazmak yasaktır. Tarafımca düzenlenmiştir.

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Burada bulunan bölüm kurallarına göz atmanızı ve mesajınızı 24 saat içerisinde bölüm kurallarına göre düzenlemenizi rica ediyorum. Aksi taktirde konunuz arşive taşınacaktır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 May 2019
  3. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun şekilde düzenlemediğiniz için konu kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.