TR 4 şirket değişimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™[ÆŹЯÆĨĻ~~68]™[ĐΣÆŦ] tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler ben tr4 de oynuyorum eic im 300.000 şp var şimdi pallaya falan gittim 2-3 kez de eicliler az bide eic sanki fazla baskın yiyo gibi şirket değiştirsem mi değiştirirsem hangi şirkete geçeyim yoksa eicde kalayımmı tr4 de oynayanlar bilgilendirirse sevinirim

2. kardeş sırf baskın için değiştireceksen değiştirme mesela vru 3-6 da da düşman eksik olmaz

3. -yeter123-

-yeter123- User

hacım gir 3lü ye rahat et 3lü kaldıysa tabi

4. 3LÜ zor da MMO hakkında ne diyosunuz iyi kasılabilirmiyim bide değermi yüsde 50 si gidecek şp nin bu etkinliklerdede iyi sanırım mmo

5. 3lü ye gir rahat mı et :D serverın yarısı düşman nasıl rahat edecek bi açıklasan ya :D mevzu eski haritaysa vru da mmo da aynıdır palada az da olsa mmo daha kalabalık olur yeni haritada vru maplarında düşman gezer ama 3-6 da. 3-7 rahattır bi tek pazar akşamları çiftini alan gelir onlarda hep belli adamlardır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.