TR-5 OYUNA GİRME SORUNU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eRos** tarafından 11 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eRos**

eRos** User

ana ekranda sıralamada tek ben gözüküyorum oyunada baglanmıyor . Bizimle dalga geçer gibi sürekli yeni bir sorun cıkartıyorsunuz . Siz yeni bir platform değilsiniz şu sorunlara kalıcı bir çözüm bulun artık. belliki teknik ekibinizde iş yok bi kadro değişmeyi deneseniz diyorum .

2. ICharismaI

ICharismaI User

merhaba oncelıkle sorunu ust mertebelere belırttık suan tr1 ve tr5 oyuna gırısde sorunvar buda bırlesımden dolayı kaynaklanan bısey bırlesım ertelenmıs bızım turk admınlerımız ıcın ama bu sorun oyun ekranlarımıza yansımakda saabırla beklersenız oyun duzelecegını umuyoruz anlayısınız ıcın tesekkur ederız.

3. Peki bu sorun ne zamana düzelir? Bugün içinde açılır mı oyun? Cuma günü geliştirme indirimi gelecekmiş uri biriktirmem lazım hesaba giremiyorum.

4. ICharismaI

ICharismaI User

sorun ıcın gereklı kısıler suan uyuyorlar kalkınca bakıcaklar gun ıcınde duzelır sanırım bızde tam emın degılız :D ben moderator degılım bu arada. bızde sızler gıbı beklemekdeyız sızlerde az sabırla beklersenız 2 3 saate halledılır.

5. ICharismaI

ICharismaI User

eros kardes sen rahatsızmısın sen uyumuyorsun dıye mıllette uyumıcakmı oyunamı baksınlar yanı bunumu dıyorsun ? tamam admınler bu kadar dusunuyor sızı etkınlık yapıyor bılmem ne yapıyorda bu kadarda dusunemez yanı anladınmı sabah sabah problem cıkıcagını adamlar nerden bılsın ? urını 3 saat sonra kas yanı nolmus ? az sabret.

6. eRos**

eRos** User

rahatsızım kardeşimm. böyle online oyunların 24 saat ekipleri olur sen cahilsin anladıgım kadarıyla. adamları savunmak sana mı kaldı . belkı benım zamanım yok belkı sadece sabah saatlerınde oynayabılıyorum sanane yanı . bu bir degıl ıkı degıl artık sorun cıkmasından sıkıldık biz s

7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

TR1 ve Tr5 birleşimi başlıyor lütfen 48 saat süre boyunca giriş denemesi yapmayınız.Buradan duyuruları takip ediniz .

Rica ediyorum ikili tartışmalar yapmayınız.

Keyifli forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.