TR 6 Rütbe Sisteminde Hata ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ω«ÐİÂßŁØ»Ω►® tarafından 17 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TR6 serverında bugüne kadar her şirkette 2 şer tane kurmay albay olmasına rağmen 2 - 3 gündür EIC şirketinde tek kurmay albay var. oyuncu sayılarında öyle belli bi azalma falanda yok. acaba rütbe hesaplama sisteminde mi bi hata var diğer şirketlerde olduğu gibi EIC te de 2 tane kurmay albay olması gerekmiyor mu ?

    Foruma sahip çıkan admin fm moderatör falan yokmu ? Günaydınlar...
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Mart 2016
  2. Fransız forumunda yapılan bi açıklama var. TR3 yazıyor yalnız. Bi bak derim.
     
  3. :) fransızcam pek iyi değil. Tavsiyen için teşekkür ederim. Türk forumuna sahip çıkan ve oyunculara olan bu yüksek ilgilerinden dolayı bizim fm lere teşekkür ederim.
     
  4. -Keskin-

    -Keskin- User

    Merhaba

    Bazı sebeplerden dolayı cevap geç verebilir.Bizlerde insanız , işimiz olabiliyor.Robot değiliz her an foruma giremiyoruz.Sıkıntınız hakkında da araştırma yapmaya başlamış bulunmaktayım.Eğer böyle bir sorun var ise çözülecektir.

    -Düzenleme-
    Gerekli incelemeler sonucu böyle bir sorunun olduğunu farkettik.Yardımınız için teşekkür ediyorum.En kısa sürede çözülmesi için teknik ekibe iletilmiştir.

    Keyifli forumlar
     
    Son düzenlenen: 17 Mart 2016
  5. Eğer yenilikleri güncellemeleri eklentileri hataları daha önce öğrenmek istiyorsan yabancı forumlara bakman gerek. Yok ama ben en son öğrenmek istiyorum diyorsan TR forumuna bakacaksın.
     
  6. ilginiz için teşekkür ederim sağolun...
     
  7. -Keskin-

    -Keskin- User

    Merhaba

    Rica ederim , kilitlenmesi uygundur.

    Keyifli forumlar
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.