TR darkorbit moderatörler ve adminlerden genel şikayet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ilhan17 tarafından 31 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ilhan17

ilhan17 User

öncelikle konuyu nereye açacağım konusunda tereddütte kaldım yanlış yere açtıysam şimdiden özür diliyorum
    şimdi asıl konumuz darkorbit tr sunucularında görevli admin ve moderatörlerin bir kısmının gereksiz egosu ve liyakat sahibi olmayışları ve adaletsiz olmaları en çok da supportta görevli adminler(herkesi kast etmiyorum zaten problemli olanı tüm oyuncu arkadaşlarım biliyor her gün denk geliyoruz) türkiye sorumlusu sayın artemis hanım lütfen bu soruna bir çare bulun yeterli sayıda görevlinizin olmadığını biliyorum bundan dolayı alımlarda seçici davranmıyorsunuz sanırım ancak lütfen liyakat sahibi dürüst adil insanları aranızda bulundurmaya özen gösterin

ORNİTORENK_PERRY bunu beğendi.
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Görevli arkadaşlardan şikayetçiyseniz cm olsun fm olsun kimden şikayetçi olduğunuzu ve neden şikayetçi olduğunuzu supporta yazın, varsa kanıtta ekleyin.

Yeteri sayıda görevlinin olup olmadığını bilemezsiniz öncelikle. Ayrıca moderatör alımlarında belirli kriterler var. Düşündüğünüz gibi her önümüze geleni almıyoruz.

İyi forumlar.

3. ilhan17

ilhan17 User

sayın moderatör doğru okudunuz mu ya da okuduğunuzu anladınız mı bilmiyorum ama genel bir şikayet olduğu ve genelde de adminlerden şikayet olduğu yazıyor yeterli sayıda görevli olmadığını sağır sultan biliyor bunu tartışmaya gerek yok ve ayrıca göreve alımları siz yapmıyorsunuz üstleriniz yapıyor
    iyi forumlar

ORNİTORENK_PERRY bunu beğendi.
  4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Sevgili ilhan17,

Smod olarak forumda gerekli görürsek mod alımı için üstlerimize başvuru yapabiliriz ancak forumda yeteri kadar modun olduğunu düşünüyorum. Forumdan bir yetkiliden şikayetçiyseniz ve neden şikayetçiyseniz buraya veya supporta yazın bizzat takım liderimiz ilgilenecektir.

Chat için birşey söyleyemem çünkü forum yetkilisiyim ama kişisel görüşüm chatte de yeteri sayıda mod arkadaşımızın olduğu ve artmaya devam ediyor.

Genel şikayet ediyorsunuz madem elinizde somut birşey var mı? Supportun adaletsiz olduğuna dair veya mod arkadaşların egoist olduğuna dair?

@ORNİTORENK_PERRY Mesajınızı sildim. +1 -1 gibi şeyler yazacağınıza fikirlerinizi yazın.

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Kasım 2018
  5. ilhan17

ilhan17 User

sayın moderatör 3 5 aylık görevlisiniz muhtememelen bu ağa paşa tavırları ne anlamıyorum ben bu konuyu açarken tam da sizin gibilerden şikayetçiydim

6. çette yazılan küfürler yüzünden ben çeti bile açmıyorum, yeterli cm var demişsiniz saatlerce millet küfür yazıyor rezilliğin bini bin para server tr2-3 bu yeterli sayınız yani? eskiden çette hem cm hemde saatlerce duran adminler olurdu şimdi küfürbazları banlatacak kişi bulamıyoruz yapmayın lütfen oyun size ne veriyor bilmiyorum fakat aldığınız üç beş maddiyat için bu rezil durumun savunucusu olmayınız.

7. _ALPHA_

_ALPHA_ User

Merhaba @ilhan17, @Zuğaşibozo,

Tabi ki rahatsız ya da şikayetçi olduğunuz durumlar olabilir. Bu tür sıkıntılar yaşandığında lütfen sayın @VALEYARD'ın da dile getirdiği gibi kanıtlarınızla birlikte destek ekibine iletiniz. Atacağınız biletler ekipten sorumlu kişilere iletilecektir. Aynı zamanda önerilerinizi duymaktan da mutluluk duyarız. Dikkate alacağımızdan şüpheniz olmasın.

İyi oyunlar dileriz.

.Paradoks. ve ..-AKDENİZ-.. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.