Tr servelerinde oyuncu neden azdır?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kralsız tarafından 25 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kralsız

kralsız User

Merhaba bu yorumu size bırakıyorum tr serverlerde bağlantı ve portta atlama herşey kötü gidiyor ama yabancı serverlerde hiçbişey yok ama iyi atlıyor hiç bağlantı kesmiyor sıkıntı nedir tr serverlerde ne istiyor acaba ????

2. Merhaba,

Birleşen sunucuların birçoğunda sorunlar vardır bu sadece Türkiye Sunucularına ait bir problem değildir.
    Bu yüzden sadece Türkiye Sunucularında problem var bu bir yaptırımdır gözüyle bakmayınız.

İyi forumlar..

3. MESELE

MESELE User

kardes suan bir cok kisi oyun birakdi gemiyi satan devir eden kaciyor 3 haftadir oyuncuyu magdur ediyorlar ve haklimi uste cikiyorlar bak emin ol 1,2 ay Server kimse kalmayacak seneye belki tek servere bile duse Bilir bizim eskiden ts de 30 40 kisi olurduk nap itifaklar suan tsler bos bunlar oyuncuyu magdur etmesini severler gecenlerde Forum admin yazmis vip alyiorsaniz siz sorunuz diye almak zorunda degilsiniz demi tamam kimse vip indirim guclendirici uri almak zorunda degil ama alyiorsa oyuncudan kaynaklanan bir sorun varsa eyw dersin ama suan hata darkobrit kaynaklaniyor

telavi olrak cifte sans 1 hafta uzatilmis :DD ordan bile mefat cikariyorlar
    bu cok iyidi ama inan diyorum oyun bitmis

cikan etgililere baksana allahini seversen cikan etglik gorevlerine bak

bu saaten sonra bu oyuna Kurus verirsem ben adisi yok o Kadar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.