TR serveri chat !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÇaĻ•Ќêкê•ÇaĻ tarafından 20 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ya arkadaşlar bir şey soracağım. Tr serverinde chatte yabancı dil konuşmak serbest mi ? İsteyen istediği yabancı dili konuşabiliyor mu ? Hayır bilelim de ona göre oynuyalım. Ben Türkiye serverinde oynuyorum türkçe konuşuluyor diye, kürtçe değil. Burası kürdistan serverı da değil. Adminler ne diye bu konu hakkında bir şey yapmıyorlar ? İngilizce bir teriz yazınca anında ban atlmasını biliyorsunuz kürtçeye niçin göz yumuyorsunuz ? Adam belk,i bana küfür ediyor başka bir şey diyor ben nerden bileceğim ? Özellikle @Paradoks Adminim bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum . Eğer ki türkiye serverinde chatte yabancı dil konuşmak serbest ise bilelim bende gerektiği yerde yabancı dilde yazarım . Ama yok değil derseniz de burası kürdistan sv si değil kürtçe de konuşamazlar işte o kadar .

xXTheMexXx bunu beğendi.
  2. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Birader mesajını beğendim de forum kullanıcı adına baktın mı sen ??

3. Evet baktım. Özellikle belirtiyorum zaten. Ben kürtçe konuşulmasından yana değilim. Türkiyede yaşıyorsan türkiye serverinde oynuyorsan türkçe konuşacaksın . Bunu bir kürt olarak söylüyorum ben. Daha az önce birisi kürtçe yazdı çete. Bende karşılık verdim sinirlendim haliyle. Türkçe konuş burası kürt serveri değil diye. Adminler cm ler kürtçe mi biliyorlar ? Adam bana sövse küfür etse ne olacak ?

4. ırkçı bir tutum içinde yazmadıgınızı duşunerekten anlamayanlar oldugu için chate konuşulmayabilir .

/ kürdüm.

ÇaĻ•Ќêкê•ÇaĻ bunu beğendi.
  5. Bende onun diyorum zaten adam bana küfür ediyor kürtçe. Bende burası tr serveri türkçe konuşacaksın dedim . Türkçe ne alaka filan demeye başladı. Git ötede ağla yada türkçe konuş dedim . Admin beni banlıyor ırkçılıktan dolayı. Ya adam küfür ediyor küfür . Bana ban atan kişi ise paradoks admin . Az önce tr6 sv sinde ban aldım kendisinden . Ayıp gerçekten çok ayıp yaptığınız şey.

6. _ALPHA_

_ALPHA_ User

Merhaba,

Yaşadığınız problemi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Kurallar gereği sunucu dilinde konuşulması gerekmektedir.

Sizden konuyla ilgili destek ekibine yazmanızı rica edeceğim. Size cezanız konusunda açıklama yapılacaktır ve rahatsız olduğunuz sorun incelenecektir.

Iyi oyunlar dilerim.

7. biraz daha anlayışlı olursanız chate size karşı ekstrem bir olay olmadıgı sürece kufur edilcegini sanmam eminimki sizden sonra oda ban yemiştir
    ama ya sev ya terk et ya türkçe konuş yada hiç konuşma olaylarına gerek yok
    aynı serverde oynuyoruz bence chatı kapalı oynayın benim gibi

8. Bana 1 haftalık ban verildi , ırkçılıkla ilgili bir kaç bir şey yazdı paradoks. Yanı ırkçı olduğum ima edildi. Ben dedim ki burası türkiye serveri yazacaksan türkçe yaz dedim. Adam kürtçe yazıyor . Normalde kürtçe yazması benim umrumda değil . Ancak olay şu adam bana kürtçe küfür ediyor. Chat yetkilisi ne yazıldığını görüyor ama anlamıyor . İyi bir şey mi kötü bir şey mi küfür mü değil mi ayırt edemiyor. Bu sebepten dolayı kürtçe yazılmamalı. Ben insan gibi uyarıyorum türkçe konuş diye ırkçılıkla suçlanıyorum adam bana küfür ediyor kürtçe ama ona bir şey yok .

9. ateistkeci

ateistkeci User

Bu tür durumlarda /report yaparak kişiyi şikayet edebilirsin, bir yetkili gördüğünde gereken cezayı verecektir :)

Ayrıca mesajı raporladıktan sonra ekran görüntüsünü Supporta atarsan da yapabilecekleri bir şey varsa onlarda yapacaktır

10. _ALPHA_

_ALPHA_ User

Merhaba,

Konuyu destek ekibiyle görüşmeniz gerektiği için kilitliyorum.

Iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.