TR serverlar VE JPA Gerçekleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZEYTİNBURNU tarafından 21 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle sinir krizi geçirmekte olduğum bu günde yine darkorbit ailesine sonsuz teşekkürlerimi ileterek sözlerime başlıyorum..
    Nedense JPA günlerinde TR server oyuncuları için bu bahtsızlık mı desem ? Günü aşîkar mı desem ? fiyasko mu desem-bilemiyorum ama yapılan açık bir haksızlık var ve bunu üst tabaka TR yetkilileri de umarım farkındadır-ki muhtemelen de öyle.
    Kollanan bi takım oyuncular ve JPA'da görmeye alıştığımız isimlerden başka çok nadir oyuncuların kazandığını göz önüne alınca bu işte maalesef bi el olmadığına kanaat getirmek için kör olmamız lazım.
    Sorun eğer genel ise niye geçen ayın şampiyonunun ekranında sorun olmuyorda yine bu turnuvayı kazanıyor ya da kim bu oyuncuya bunu nasıl kazandırıyor ?
    Evet 21-09-2014 tarihinde biz oyuna giriş yapıp streuner bile kesemiyorken bu oyuncu ( PalestineShall... ) nasıl oluyorda jackpot şampiyonu oluyor ? Belki de geçen hafta şampiyon yapıcaklardı bu arkadaşı ama yolunda gitmeyen birtakım şeyler olunca ulu orta açık ve net belli olması yerine turnuva topyekün iptal edilip bir takım GG enerjileri ile gözlerimiz iyi boyanmıştı.
    Yetkili arkadaşlarım;
    Bizde oyuna para veriyoruz,yeri geliyor ailemizle sohbet etmiyor geliyor vaktimizi buralarda harcıyoruz,yeri geliyor uykusuz işe gidiyoruz(!) Biz TR sunucu oyuncuları niye bu oyuncularla aynı statüye bir türlü giremiyoruz ?
    Şu an ekranda x3 saati çıkmış.Sistem ne hikmetse lehinde hiçbir fonksiyonu dakik kaçırmıyor.Genelde x3'de alım yapıyordum.Uzun bir süre ara veriyorum,iradem el verirse de bir şekilde Allah'ın izniyle de bırakıcam inşallah.
    Gerçekten TR oyuncuları menfaatinde uğraşan ve bizleri düşünen görevli arkadaşlarım üstlerine alınmasınlar ama kim neye ne şekilde hizmet ediyor bi gözden geçirmemiz lazım.
    Teşekkürler Darkorbit,İyi Oyunculuklar
    ...

2. aynen abi haklısın ama işte oynuyoruz alışkanlıktan

3. Oyuna giriş yapamama sorununu ben bütün sunucularda sanıyordum.Sadece TR sunucuları mı giremiyor ?

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorunlarınız gerekli yerlere iletilmekte bizlerde beklemekteyiz.Biraz daha sabır lütfen.

İyi forumlar

5. Merhaba ,

Konu kilitlenmiş fakat ekleme yapmam gerekiyor.

Oyunla ilgili sorun bütün server'larda yaşandı. Oyunda olan yada bağlantısı kesilmeyenler olmuş olabilir. Fakat sorun genel olarak her server'ı etkilemiştir.

Burada yok şunun için yok bunun için böyle yapılmıştır gibi şeyler doğru değildir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.