Tr serverleri birleştirilmeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve σхчɢεп tarafından 13 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bütün Türkiye serverleri birleştirilsin mi ?

1. Evet

oy sayısı 13
    68,4%
  2. Hayıt

oy sayısı 6
    31,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar artık darkorbit eskisi gibi haritaları dolu olan bir oyun olmaktan çıktı bu yüzden bütün Türkiye serverleri birleştirilmeli diye düşünüyorum oyun dahha zevkli hala ggeleceğinden eminim ve belki de oyunu bırakanlar oyuna geri dönecektir

Ahmet31 bunu beğendi.
  2. artemis server birleştirmesi olmayacağını söyledi. yeni server gelebilir dedi. bigpoint oyuncunun ne düşündüğünü değil kendi bildiğini yapar. yinede +1

Ahmet31 bunu beğendi.
  3. olmayacakda kim oynacak
    ben uriyi 41, de botcu kesmek icin almiyorum

4. Kesinlikle olumsuz yüzlerce adam yetmiyo bi de onbinlere çıkmasın etkinlikleri zehir etmeyin

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

birlesitirilirse ne olcak ,yardimlasma mi x6 x7 lerde grupca kasilmami ,birlikte baskina gitmek mi ...hic biri uzun sureli olmaz birlestirme istiyorsunuz ama klanlar, kiyamet gibi savaslar ,rutbe telaslari ,kuyu kazma vs. bir dusunun once.barinmak bile zor olur.oyun kurucular bunlari ongormuslerdir zaten.

6. Bana göre oyun daha eğlenceli geçerdi ben 5-6 yıldır oynuyorum gelişme sürecindeyken biriktirdiğim x4 ve uridyumla aldığım x6 yı şuanda cubi te harcadım haritalar boş kendi şirketimde ki adamları mı keseyim gördüğüm her klana savaş mı açayım (bu arada server tr3) yine benim server iyi daha kötü serverler olduğunu da duydum ha birde serverde MMO şirketi diğer şirketlere göre daha güçlü en kötü spaceball da bile MMO atıyorum 40 kez kapıya çekerken vru ve eic en fazla 1 er kere çekebiliyorsa nerede bu oyunun zevki

Ahmet31 ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Aslında haklısın 5-6 yıllık oyuncuyum bigpoint hala oyuncularının ne düşündüğünü önemsemiyor ama server birleşmesi daha çok çekişme anlamına da geliyor bu da daha çok uridyum ve haritalar dolu olacağı için bot kullananlar da kutu toplayamaz sonuç olarak da bayram harçlıklarımız konuşur ;) bigpoint in server birleştirmemesi bu yüzden şaşırtıyor beni

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aslinda sanslisin kasilma imkanin var ,istasyon kurar saatlerce kasilirdik misal kasilmayi haritalarda birligi ozluyorum bende :) ama server birlesmesi ile mumkun degil bu oyun, zihniyeti degisti.yeni bir server acilirsa, gemilerimiz ayni sekilde, transfer olmak isterim belki ama ordada kisa surede ayni hale getirirler.cozmu daha farkli aramalilar oyuna belli kurallar gelir ise eskiyi yakalarlar belki.

9. Ahmet31

Ahmet31 User

Tr serverleri birleşirse çok güzel olur +1

10. +1 Ama belirtmeden geçemeyeceğim serverler bu kadar tenha olduğu halde bu kadar kasma donma yaşanırken serverler birleştirildikten sonra neler olur hiç bilemiyorum

11. Bence serverların birleştirilmesi son derece yanlış bir uygulama olur çünkü bu sefer oyunda 20 tane full adam varsa 100 tane full adam olucak ve bunlar sürekli baskın halinde olucaklar orta seviye ve daha düşüğü oyuncular ise rahatça kasılamayıp patlamaktan bir hal olarak oyunu bırakıcaklar.Başka oyunların serverları birleştiğinde oyun ilk 2-3 ay çok aşırı canlanıyor ama daha sonra birleştiren oyunların %85 i batıyor çünkü oyunun alt yapası çok zarar görüyor.Benim tavsiyem olmaması yönünde saygılar...

12. Bende birleşsin dedim ama bence 2 server olsun tr1,tr2,tr3 TR1 olsun tr4,tr5,tr6 TR2 olsun bazılarının pcsi ağır benim için sorun yok tabi i7 4790 4ghz pc 60 fpsden inmiyor ama pcsi düşük olan arkadaşlar oynuyamaz oyunu

13. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bununla ilgili açılmış bir konu mevcut olduğundan kilitlenmesi uygundur.Desteğinizi bu konu üzerinden devam ettirebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.