TR Serverlerinin Birleştirilmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ţђę•Ķįζζęŗ•γ∆ζÇเИ• tarafından 19 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

TR Serverlerin Birleştirilsin mi?

Anketin kapanma tarihi 19 Temmuz 2018.
  1. EVET Olumlu Bakıyorum.

87,5%
  2. HAYIR Olumsuz Bakıyorum.

12,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Adminler Ben Tr6 Oyuncusuyum benim gibi bir sürü oyuncuda tr 6 da Oynamakta.Simdi Tr6 da oyunumuz zevkle oynayamıyoruz çünkü oyuncu yok.Serverler arası ister farkı fazla Mesela Tr3 ün Tr6 oyuncusuna farkı 4 katı.Konuya şöyle giriş yapmak istiyorum.Oyunun Misyonu Belli Herkes Biliyor.Kullanıcıları mutlu edici şeyler yapmak onların güvende oynayabileceği ortam sağlamaktır.Biz Tr Olarak Az Oyuncu sıkıntısı yüzünden Biz TR Serverlerini Yalnızca Tr4-5-6 nın Yada Tr 1-2 Tr3-4 Birlestirilirmesini öneriyorum.
    Şimdiden Teşekkür eder Tüm Kullanıcılara Keyifli Oyunlar Dilerim.

Son düzenlenen: 19 Temmuz 2017
    -_-HERACLES-_- bunu beğendi.
  2. GREED

GREED User

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Kardeşim zaten merkez'den yapılan son açıklamada oyuncuların zarar görmeden server birleştirme gibi bir şey üzerinde çalıştıkları şeklindeydi fakat şu anda ne durumda bilemiyorum. :)

4. GREED

GREED User

Bak kıyamet içerden bilgi sızdırmaya bile başladı :rolleyes:

5. Çok mantikli bir konu olmuş bence icraata dokulmeli

6. Netice Göremediğimizden Dolayı Olayın Güncellenmesinde Fayda Var.

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İçerden değil ki. :D Merkezden gelen ve forumda yayınlanan bir konudan bahsediyorum. :) :D

Bölümde benzer bir kaç tane konu vardı aslında. :D

GREED bunu beğendi.
  8. Misyon Olarak Onlara Destek için Böle Bir Çalışma Gereği Duyduk.

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Anlıyorum fakat demek istediğim bölümde 20 tane konu olacağın 1 tane olsun tüm destek bir konuya yoğunlaşsın. :) :D

10. tr1 kimse yok oyuna goturen 5,6 klan var .)) aksiyon yok oyunda giresimde yok .D birlesmesi gerek bu gidisle birlesir zaten

11. Herkesi Bu Çalışmamızın Arkasında Durmasını İstiyorum.

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Daha önceden açılmış olan konulara haksızlık olmayacak mı ? Daha eski olanı destekleyebilirdiniz.

Neyse aynı yerde dolaşıp duruyoruz. :)

GREED bunu beğendi.
  13. Saygısızlık kısmını düşündüm evet saygısızlık olabilir ama şuana kadar bir sürü hesabım oldu hepsinde desteklemisimdir.Evet aynı şey üzerinde dönüyoruz nedense ısrarcısınız.

14. GREED

GREED User

Kardeş aynı konudan 80. ye fln açtın galiba.
    Oylar çok bölünürse ortada 5 evet oylu 50 konu oluyor ve hiçbiri iletilmiyor.
    Hem şu an açtığın bir konuya oyunu bırakan takımdan destek bulamazsın.
    Ancak çok önceden açılan konularda oyunu bırakan pek çok kişinin de desteği var :)

15. Evet Haklısınız.80.ye açtığının farkındayım.Fakat Bazen Yeni açılan konular bile Geleceğe Daha Umut Oluyor.Tek Konuda Herkesin Desteklemesini Bende İsterdim Fakat 79 Konu vardı 80. Yı Ben Açım dedim.

16. GREED

GREED User

Kalan 78 i ile birlikte ''Mağara'' oldu bu konu da o zaman :(
    Neyse unutulmaya yüz tutmasına izin vereyim ve daha fazla mesaj yazmayayım böylece üste çıkmasın :(

17. Sizin Kararınızı ve Sizin Düşünceniz GREED.Tesekkürler Fikirler için.

18. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ben mantıklı olanı söylüyorum. 20-30-40 tane konu olmasındansa 1-2 tane olsun daha iyi olurdu. :)

19. He oldu sonra daha fazla lag olur daha fazla gereksiz insanla uğraşırız -1

20. kardeşim bir anlamda haklısın ama serverler birleşirse artık ona göre bir sistem kurarlar yoksa oyunun bu haliyle server birleşmesine kesinlikle hayır once hatalar düzelmeli

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.