Öneri TR Sunucuları Kapanırsa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ForeverLoves tarafından 19 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TR Sunucusu kapanırsa bizim gemimizi istediğimiz bir sunucuya aktarabilecekler mi? Çünkü bu gidişle kapanacak :/

2. HackTroj

HackTroj User

Aynen öyle oyuncu kalmadı

3. Tr sunucularında dünya üçüncüsü, Avrupa şampiyonları, JPA şampiyonu oynuyor. Toplu banlamalar olacak ama kapanacağını sanmıyorum; fakat haritalar yine boşalacak:D.

4. jarekkk

jarekkk User

3sunucuya indirecekler ne kapanması ama 3 bile fazla bu kadar az oyuncuya. 2 ideal olur şahsi görüşüm .

5. Aliens

Aliens User

TR sunucuları kapanmıyor, nereden duydunuz bilmiyorum ama... Öncelikle bunu belirtmek istedim. İkincisi G.İ.Ş. kurallarında eğer oyun veya sunucu kapanırsa hesapları silme yetkisine sahiptir oyun yönetimi. Herhangi bir dava hakkınız da olmuyor.

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Kapanmadan çözüm üretilemez ;)

Bigpoint şirketinin kapanan oyunları oldu ondada hesaplarındaki değer kadar BP kodları verildi.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.